Κατερίνα Στανίση: «Έχω μετανιώσει που δόθηκα σε σχέσεις παραπάνω απ' ό,τι έπρεπε»

«Αυτή είναι η καρδιά μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Στανίση: «Έχω μετανιώσει που δόθηκα σε σχέσεις παραπάνω απ' ό,τι έπρεπε»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Κατερίνα Στανίση, που μίλησε μεταξύ άλλων για τις προκλήσεις που έχει το επάγγελμά της ως τραγουδίστρια, αλλά και για τις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν ανάμεσα στην καριέρα και στη δημιουργία οικογένειας. Παράλληλα δεν έκρυψε πως έχει μετανιώσει για επιλογές που έκανε στο παρελθόν, ειδικά στο προσωπικό κομμάτι.

«Στην κορυφή δεν είσαι ποτέ. Όποιος φτασμένος καλλιτέχνης πει ότι είναι στην κορυφή, λέει ψέματα. Η δουλειά μας έχει τα πάνω και τα κάτω, την κάμψη όλοι την έχουν γνωρίσει. Στη συνείδηση του κόσμου είσαι στην κορυφή σε αυτούς που σε αγαπάνε», δήλωσε αρχικά η μεγάλη τραγουδίστρια στην εκπομπή του Mega για να συμπληρώσει: «Είναι καλό και όταν έρχονται οι δυσκολίες στη δουλειά, γιατί ψάχνεις να δεις τι φταίει και τι να κάνεις. Μία εμπειρία είναι κι αυτή».

Δείτε επίσης: «Πριν λίγες ημέρες μιλούσαμε στο τηλέφωνο...» - Πένθος για την Κατερίνα Στανίση

Όσα δήλωσε η Κατερίνα Στανίση για τις σχέσεις της

Στη συνέχεια η Κατερίνα Στανίση μίλησε και για τις επιλογές της σε σχέσεις, με αφορμή ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει μετανιώσει για κάτι που έκανε στο παρελθόν. Η απάντηση ήταν θετική με την τραγουδίστρια να αναφέρει: «Έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά και για σχέσεις που έκανα με κάποιους που δεν θέλω να τους ονομάσω. Έχω μετανιώσει που δόθηκα παραπάνω από ό,τι έπρεπε, αλλά αυτή είναι η καρδιά μου».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Στανίση δήλωσε: «Είναι δύσκολο να συνδυαστεί προσωπική ζωή και καριέρα. Κάποιοι συνάδελφοι όμως το έχουν καταφέρει, έχουν λαμπρή καριέρα και κατόρθωσαν να έχουν και μία καλή οικογένεια. Τους βγάζω το καπέλο, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι άντρες. Η γυναίκα, που είναι σπίτι, είναι αλλιώς. Πρέπει να κρατάει τα ηνία και χρειάζεται οπωσδήποτε ισορροπία στο σπίτι. Δεν είναι νυχτερινή πίστα, είναι σπίτι, άλλο πράγμα αυτό». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Στανίση είχε παντρευτεί στο παρελθόν, με τον γιο της αείμνηστης Ρίτας Σακελλαρίου, αλλά ο γάμος τους δεν είχε αίσιο τέλος.