Βασίλης Καρράς: Ο ΑΝΤ1 τιμάει τη μνήμη του με μία εκπομπή-αφιέρωμα σε εκείνον και στην τελευταία του εξομολόγηση

Αυτό το Σάββατο στις 23:00

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η απώλεια του Βασίλη Καρρά την παραμονή των Χριστουγέννων σίγουρα μονοπώλησε το ενδιαφέρον και έφερε στο προσκήνιο μεγάλες στιγμές, δηλώσεις και ευεργεσίες του που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη συνείδηση του κόσμου. Ακόμα και με την γιορτινή ανάπαυλα, πολλοί ήταν οι τηλεοπτικοί σταθμοί που αναγκάστηκαν να αλλάξουν το πρόγραμμά τους, προκειμένου να τιμήσουν την πορεία και την μνήμη του αξέχαστου καλλιτέχνη, ανάμεσα σε αυτούς και το κανάλι του Αμαρουσίου.

Λίγες μέρες μετά την κηδεία του ο ΑΝΤ1 τιμά τη μνήμη του Βασίλη Καρρά, του τραγουδιστή που άφησε εποχή με τα τραγούδια του, αλλά και με την απλότητα που τον διέκρινε στη σπουδαία διαδρομή του με μία εκπομπή-αφιέρωμα σε εκείνον. Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, στις 23:00, θα προβληθεί σε επανάληψη η τελευταία συνέντευξη-εξομολόγηση του Βασίλη Καρρά, που δόθηκε τον Μάιο του 2021, στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω».

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Καρράς: Οι 2 πιο δυνατές στιγμές στην κηδεία! Το ουίσκι στο φέρετρο και ο σπαραγμός "Αδερφέ μου, που με αφήνεις;"

Ο Βασίλης Καρράς στον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο κορυφαίος τραγουδιστής, «ο άρχοντας της νύχτας» για τον περισσότερο κόσμο, ξετύλιξε την ιστορία του από τα πρώτα του βήματα, όταν έβαζε χρήματα από την τσέπη του για να βγάζει δίσκους. Εργάστηκε ως μηχανικός αυτοκινήτων, τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά τη μουσική, ενώ δούλεψε και στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, μέχρι να καθιερωθεί με το πρώτο του τραγούδι, «Εγώ αγάπη μου, εγώ». Ακολούθησαν δίσκοι που έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι.
Ο Βασίλης Καρράς αφηγήθηκε σημαντικές στιγμές από τη λαμπρή πορεία του, μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες και τις συνεργασίες του, καθώς και για τα τραγούδια που ο ίδιος έγραψε, αλλά και για τις δυσκολίες και τις στεναχώριες που πέρασε.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
  • Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
  • Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή
  • Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου
  • Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου, Φωτεινή Νάσσου, Γιώτα Δελέγκου, Δέσποινα Μανδρανή