Mega: Περικοπές και στην Ελένη Μενεγάκη! Η νέα πρόταση...

Τι θα γίνει με την επιστροφή της από τις διακοπές

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Mega: Περικοπές και στην Ελένη Μενεγάκη! Η νέα πρόταση...

Και ενώ έχουν απομείνει ακόμα ελάχιστες μέρες διακοπών για την Ελένη Μενεγάκη, επιστρέφοντας στην εκπομπή «Ελένη» μαζί με την ομάδα της με τη νέα χρονιά στο Mega, το ερώτημα που παραμένει για την ώρα αναπάντητο, είναι τι μέλλει γενέσθαι και ποιο θα είναι το μέλλον της στο κανάλι, εάν δηλαδή θα συνεχιστεί η κοινή συνεργασία τους, ή εάν θα λήξει «βελούδινα» και αυτή θα είναι η αποχαιρετιστήρια χρονιά της. Πάντως σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, λίγο πριν η παρουσιάστρια αποχαιρετήσει για τις γιορτές, έφυγε με ένα παράπονο...

Για όλους όσοι γνωρίζουν την Ελένη Μενεγάκη, ξέρουν ότι έχει πάγια τακτική της και απαράβατο όρο στο συμβόλαιό της, να κανονίζει για το μέλλον τής όποιας συμφωνίας της, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προτού λήξει, ώστε να ξέρει και εκείνη το πρόγραμμά της και τις επόμενες κινήσεις της. Το παράπονο λοιπόν της «βασίλισσας» ήταν ότι αν και είχε ζητήσει συνάντηση με την διοίκηση του σταθμού πολύ πριν από τις γιορτές, αυτό δεν κατέστη εφικτό από την δική τους πλευρά, οπότε η συζήτηση «πάγωσε» και προγραμματίστηκε με τη νέα χρονιά.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Εκτός MEGA για 2 εβδομάδες - Τι συμβαίνει

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα σενάρια που επικρατούν για την ώρα και συζητιούνται έντονα πίσω από τις κλειστές πόρτες των υψηλά ιστάμενων προσώπων, υποστηρίζουν με σιγουριά ότι το Μεγάλο κανάλι έχει ήδη ξεκινήσει να χαράζει τα πλάνα και την στρατηγική του για την επόμενη σεζόν 2024-2025, χωρίς την εκπομπή «Ελένη» που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, εκτός απροόπτου, θα συμπληρώναμε εμείς.

Τι θα γίνει με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές

Τίποτα δεν είναι απίθανο μέχρι και την τελευταία στιγμή να γίνει η μεγάλη ανατροπή και μετά την συνάντησή τους να υπάρξει μια ολοκαίνουργια συμφωνία Mega-Μενεγάκη. Στην περίπτωση αυτή και εάν οι δυο τους συμφωνήσουν σε μια κοινή συνισταμένη, μπορεί να συνεχίσουν την συνεργασία τους με μια άλλη όμως εκπομπή, σε εβδομαδιαία βάση -και όχι σε καθημερινή- με χαμηλότερο budget και με άλλες οικονομικές απαιτήσεις από την πλευρά της παρουσιάστριας. Η Ελένη Μενεγάκη είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ελληνίδες παρουσιάστριες, ένα brand name-εγγύηση που εξασφαλίζει εμπορικές συμφωνίες και με ένα υπογεγραμμένο «χρυσό συμβόλαιο» που τις εξασφαλίζει μέχρι το τέλος Ιουνίου 2024 με το Mega.

Σε περίπτωση που εκείνη φύγει, φεύγουν και αυτές και εδώ τίθεται το ερώτημα εάν κάτι τέτοιο συμφέρει το κανάλι. Και ενώ μέχρι στιγμής εκείνη κρατάει κλειστά τα χαρτιά της και δεν τα ανακοινώνει ούτε ακόμα και στους πιο στενούς συνεργάτες της, όλοι ξέρουν ότι την ίδια στιγμή, η Ελένη είναι και απρόβλεπτη και μπορεί να αλλάξει σχέδια και να πάρει εντελώς διαφορετικές αποφάσεις για την συνέχεια της καριέρας της, ρίχνοντας «αυλαία» εάν κάτι δεν την ικανοποιεί -όπως έκανε το 2020 ξαφνιάζοντας πολλούς- και περιμένοντας την επόμενη πρόταση, οπότε τότε σίγουρα θα μιλάμε ακόμα μια φορά για την μεταγραφή της επόμενης χρονιάς.