Fame Story: Ο έρωτας τούς χτύπησε την πόρτα μετά το παιχνίδι

Το κλικ έγινε στον Ρέμο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Fame Story: Ο έρωτας τούς χτύπησε την πόρτα μετά το παιχνίδι

Μπορεί να μην κέρδισαν το τελικό έπαθλο στο Fame Story (δείτε εδώ ποια ήταν η νικήτρια), ωστόσο κέρδισαν στην αγάπη. Λίγο μετά το τέλος του μουσικού ριάλιτι, ο Τίτος και η Αριστέα ήρθαν ακόμα πιο κοντά, και μίλησαν γι' αυτό ως καλεσμένοι στο Breakfast@Star το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου.

Μεταξύ άλλων το ζευγάρι που προέκυψε στο Fame Story μίλησε στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου για την εμπειρία των τελευταίων μηνών, αλλά και για τη σχέση που δημιουργήθηκε σε αυτό το διάστημα. «Ήταν τέλεια εμπειρία. Κάνουμε βόλτες, προσπαθούμε να απολαύσουμε τα Χριστούγεννα. Θέλουμε να περάσουμε χρόνο μαζί», είπαν αρχικά, ενώ δήλωσαν ευγνώμονες για την αγάπη που εισπράττουν από τον κόσμο καθώς και ότι... τους φτύνουν για να μην τους ματιάσουν.

«Το κλικ έγινε όταν πήγαμε να διασκεδάσουμε στον Αντώνη Ρέμο»

Στην αρχή δεν έβλεπαν ερωτικά ο ένας στον άλλον, ούτε είχαν καταλάβει ακριβώς ότι υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, κάτι που έγινε προς το τέλος του Fame Story σε κοινή τους έξοδο μακριά από τις κάμερες και τα φώτα. «Το κλικ με την Αριστέα έγινε μετά το ΝΟΧ όταν πήγαμε να διασκεδάσουμε στον Αντώνη Ρέμο, εκεί άρχισε. Ήταν πολύ χαλαρά όλα» είπε ο Τίτος με την Αριστέα να συμπληρώνει: «Με στήριξε πολύ εκείνη τη μέρα, ήταν πολύ θερμός, γιατί είχα άγχος. Χορέψαμε, διασκεδάσαμε και είδαμε τον εαυτό μας στην έξω ζωή και αυτό ήταν πολύ όμορφο».

Λίγο αργότερα αναφέρθηκαν και σε δύσκολες στιγμές που είχαν μέσα στο παιχνίδι: «Όταν αρρώστησε στο παιχνίδι η Αριστέα απομακρυνθήκαμε, χωρίς να το επικοινωνήσει ο ένας στον άλλον» ανέφερε ο Τίτο με την Αριστέα να δηλώνει ότι ήταν πολλές οι καταστάσεις που συνέβησαν τότε και τους οδήγησαν μακριά, στο τέλος ωστόσο βγήκαν πιο ώριμοι σαν καλλιτέχνες και σαν προσωπικότητες.

Η αντιζηλία από τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους

Όσον αφορά το γράμμα που του έστειλε η Μέγκαν, ο Τίτος ανέφερε ότι δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του, ούτε που το είδε παρά μόνο σε μερικά πλάνα που προβλήθηκαν εκείνη την ώρα στον αέρα του Breakfast@Star. «Δεν μιλήσαμε, απλά χαιρετηθήκαμε με τη Μέγκαν, ήμουν αφοσιωμένος στον τελικό», είπε αρχικά και κατέληξε: «Μπορεί να τη φούντωσε το θέμα με την Αριστέα. Είχαμε όμως πολύ καλή σχέση, προσπαθούσα πολλές φορές να ανεβάσω την ψυχολογία της, ίσως το παρεξήγησε. Δεν έχουμε μιλήσει».

«Εκ μέρους μου δεν υπήρχε ποτέ το συναίσθημα της αντιζηλίας. Τη Μέγκαν εξαρχής τη συμπαθούσα σαν άτομο, και με όλα τα παιδιά είχα την προδιάθεση να κρατήσω καλές σχέσεις, γιατί γενικά μου αρέσει η ηρεμία. Αλλά ένιωσα μια εχθρικότητα προς το πρόσωπό μου που πολλές φορές δεν μπορούσα να δικαιολογήσω. Έχω συγχωρέσει όλες τις συμπεριφορές» ανέφερε και η Αριστέα.