Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο λόγος που τσακώνονται! Τι τους φέρνει στα όριά τους

«Τις δουλειές τις μοιραζόμαστε στο σπίτι...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA, Happy Day, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η πρωταγωνίστρια του Σασμού και αγαπημένη ηθοποιός, Δανάη Παππά, η οποία ήταν άκρως αποκαλυπτική τόσο για τα προσωπικά της όσο και τα επαγγελματικά της.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός μίλησε - όπως πάντα - με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, τι είναι αυτό που μπορεί να τους φέρει σε κόντρα ενώ αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο "Σασμός".

Οι αποκαλύψεις της Δανάης Παππά

«Σε μια καλή μέρα, έχω το πρωί γύρισμα μετά θα τελειώσω απογευματάκι, θα γυρίσω σπίτι να φάω ή θα πάω κατευθείαν στο θέατρο. Μετά το θέατρο θα περάσω από το μαγαζί και μετά σπίτι. Το σπίτι είναι σαν να έχει πέσει βόμβα. Οι εικοσιτέσσερις ώρες δεν είναι αρκετές».

«Είναι πολύ υποστηρικτικός (σύντροφός της) σε σημείο που λέω “εντάξει… γκρίνιαξε”. Υπάρχουν στιγμές που και αυτός παθαίνει ένα… λέει κάτσε δουλεύω εγώ, δουλεύεις και εσύ… Όλο αυτό κρατάει τη σχέση σε μια επαγρύπνηση. Μου αρέσει πολύ η ιδέα του γάμου και του πάρτι μετά το γάμο αλλά δεν έχουμε μπει σε αυτή τη συζήτηση ακόμα. Η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη. Τα ζευγάρια γύρω μας που παντρεύονται όσο πάνε αυξάνονται αλλά ακόμα κρατάω μια απόσταση από το γάμο.

Ένας λόγος που μπορεί να τσακωθούμε είναι ο χρόνος που δεν περνάμε μαζί. Αυτό μόνο μας φέρνει στα όρια και λίγο για τις δουλειές του σπιτιού. Τις δουλειές τις μοιραζόμαστε στο σπίτι, ξέρει να μου μαγειρεύει και να βάζει και πλυντήριο. Στο σπίτι δεν σιδερώνει κανείς βέβαια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το κάστινγκ στον Σασμό

«Αυτό το κάστινγκ που έγινε αρχικά για τον Σασμό ήταν κάπως μαγικό. Δέσαμε όλοι πάρα πολύ. Εγώ αρχικά, είχα κάνει κάστινγκ για τον ρόλο της Τζένης. Όταν πήγα και με είδε ο σκηνοθέτης, μου είπε “εσύ είσαι η Θοδώρα”. Είχα διαβάσει το βιβλίο, αλλά δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί ο ρόλος. Τελικά, έκανα κάστινγκ και για τους δυο ρόλους και ήμουν η Θοδώρα. Σε αυτό το κάστινγκ όλοι οι ηθοποιοί πήραν ρόλους κομμένους και ραμμένους για αυτούς.

Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα φτάσω μέχρι εδώ και πάντα πήγαινα λίγο όπως με πήγαινε η κάθε μέρα. Προσπαθούσα να μην κάνω τρελά όνειρα και να τα βάζω όλα σε πρόγραμμα, γιατί τελικά ποτέ δεν πετυχαίνουν. Πάντα γίνεται κάτι άλλο, που μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο, αυτό νομίζω ότι με έφερε και μέχρι εδώ πέρα. Πολλές φορές αφού τελειώσει κάτι λέω “αχ, τι ωραία που ήτανε”. Μου συμβαίνει αρκετές φορές αυτό και προσπαθώ κάπως, γυρνώντας στο σπίτι κάθε βράδυ, να κάθομαι στο κρεβάτι και να σκέφτομαι όσα έκανα σήμερα. Γιατί είμαι χαρούμενη; Τι θα ήθελα να αλλάξω; Αυτό νομίζω ότι βοηθάει για να ξεκινάς την επόμενη ημέρα με πιο καθαρό μυαλό και πιο συγκεντρωμένα».