Ελένη Φουρέιρα: «Έφυγα από το σπίτι και το μωρό μου ήταν...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της και το πρόβλημα υγείας της

Άνοιξε την καρδιά της στους θαυμαστές της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: «Έφυγα από το σπίτι και το μωρό μου ήταν...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της και το πρόβλημα υγείας της

Η Ελένη Φουρέιρα, σχεδόν αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της, επέστρεψε στις πίστες, κάνοντας μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με τα στάδια να γεμίζουν κάθε θέση στις κερκίδες και χιλιάδες θαυμαστές να ουρλιάζουν το όνομά της, αποθεώνοντάς την. Κατά τη διάρκεια αυτής, τραβούσε και βίντεο για ένα ντοκιμαντέρ που έκανε, το οποίο και δημοσίευσε στο Youtube λίγο πριν το 2023 ολοκληρωθεί και τα πυροτεχνήματα για τη νέα χρονιά "ανατιναχθούν".

Σε αυτό, η ίδια μίλησε για το μωρό της (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) και τη μητρότητα γενικότερα, καθώς της άλλαξε για πάντα τη ζωή, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει ώστε να μπορεί να τα καταφέρει όλα μαζί, ενώ αποκάλυψε και ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα

«Είχα ένα θέμα υγείας... Πριν ανέβω στη σκηνή, είχα πάθει στομαχικό ίλιγγο. Τα κατάφερα, όμως, δόξα το Θεώ. Πέρασα μαγικά και εγώ και ο κόσμος», ανέφερε αρχικά για τις καλοκαιρινές συναυλίες της.

Και σε άλλο σημείο, επισήμανε για μία από τις δύσκολες ημέρες με τον μπέμπη της: «Ήμουν άυπνη γιατί έφυγα από το σπίτι και το μωρό μου ήταν άρρωστο. Ήθελα να είμαι σπίτι με το μωρό γιατί είχε πυρετό. Δύσκολη μέρα, το μυαλό μου ήταν εκεί».

Δείτε επίσης: Διώροφο με πισίνα & τεράστιο δωμάτιο ντουλάπα - Φωτογραφίες από το υπερσύγχρονο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία στα Νότια Προάστια

Οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Μποτία για εκείνη και το παιδί τους

O Aλμπέρτο Μποτία είναι αλήθεια, πως δε μας συνηθίζει σε συνεντεύξεις ειδικά στα ελληνικά μέσα, ωστόσο ''έσπασε'' τη σιωπή του και μίλησε στην εκπομπή ''ΟΠΑΠ Game Time'' με απόσπασμά της να προβάλλεται την Τετάρτη 13/12 στο Happy Day.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο γνωστός ποδοσφαιριστής ήταν και τα λόγια αγάπης για τον γιο, που έχει αποκτήσει με την Ελένη Φουρέιρα.

Μάλιστα ο Μποτία δε δίστασε να αποκαλύψει, πως παρά το γεγονός, πως του αρέσει περισσότερο η house μουσική από όλα τα κομμάτια της Φουρέιρα το αγαπημένο του είναι το ''Τι κοιτάς'' τραγουδώντας μερικούς στίχους του.

«Είναι μία νέα εμπειρία, καθώς όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε έχω ένα μωρό και είναι συναρπαστικό, ανακαλύπτω έναν καινούργιο κόσμο με εκείνον. Θα επιλέξει ο γιος μου τι θέλει να κάνει επαγγελματικά, αλλά είναι δύσκολο να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πρέπει να παλέψεις πολύ.

Είναι δύσκολο να πω ποιο είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, αλλά αγαπώ πιο πολύ την house μουσική. Το αγαπημένο της Φουρέιρα είναι το ''Τι κοιτάς''», είπε ο Αλμπέρτυο Μποτία.