Αλέξης Κούγιας: «Από ότι λένε οι γιατροί μου...» - Η σπάνια αποκάλυψή του για τη μάχη του με τον καρκίνο

Η κατάσταση της υγείας του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας: «Από ότι λένε οι γιατροί μου...» - Η σπάνια αποκάλυψή του για τη μάχη του με τον καρκίνο

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 28/12 με τον γνωστό ποινικολόγο να μιλάει μεταξύ άλλων για την κατάσταση της υγείας του καθώς τα τελευταία χρόνια δίνει μια μάχη με τον καρκίνο.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο δικηγόρος είχε αποκαλύψει μετά από καιρό τη μάχη που έδωσε μαζί με τους γιατρούς του, τονίζοντας πως δεν ήθελε να φοβίσει τα δύο του παιδιά αναφορικά με τον καρκίνο, που εντόπισε.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αλέξης Κούγιας εμπιστεύτηκε την επιστήμη και όπως τόνισε στις νέες του δηλώσεις δεν κινδυνεύει - σύμφωνα με τους γιατρούς - να έχει κάποια άσχημη εξέλιξη η υγεία του (δείτε εδώ τι είχε πει για τον επιθετικό καρκίνο, που αντιμετώπισε).

Η νέα αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια για την κατάσταση της υγείας του

«Από ότι λένε οι γιατροί μου δε θα πεθάνω από τον καρκίνο, εγώ προσωπικά προτιμώ να πεθάνω μέσα στα γραφεία, σε κάποιο δικαστήριο ή μέσα στο γήπεδο», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Στήριγμα του στις δύσκολες στιγμές η σύντροφος του

«Τώρα έχω μια νέα σύντροφο, που είναι εξαιρετική και μακάρι να υπήρχε αυτή η σχέση αρκετά χρόνια πριν. Είχα την άποψη και την έχω ακόμα, ότι όταν έχεις παιδιά δεν χρειάζεται να ξαναπαντρευτείς και επειδή δεν είχα ποτέ την ανασφάλεια του να μείνω μόνος μου και μετά τον χωρισμό έμεινα πολλά χρόνια μόνος μου. Είναι πολύ άσχημο να μην ξυπνάς και να μην κοιμάσαι με τα παιδιά σου», είχε πει πριν μήνες ο Κούγιας στο Πρωινό.