Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Είμαι όλη πλαστικιά! Γιατί δεν το πιστεύετε επιτέλους;»

«Ο χρόνος δεν μου φέρεται καλά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Για πολλούς και πολλές το κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων αποτελεί αγαπημένη συνήθεια και για άλλους ένα χειρουργείο που πολύ θα ήθελαν να κάνουν, ωστόσο η ιδέα της επέμβασης και μόνο τους προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

Τι και αν έχουν εφευρεθεί ανώδυνοι επεμβατικοί τρόποι, τι και αν τα πρόσωπα που αλλάζουν κάτι στο πρόσωπο ή στο σώμα τους μιλάνε ανοιχτά για αυτό - βλέπουμε πως οι πλαστικές ακόμα και σήμερα αποτελούν θέμα ''ταμπού''.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, Έφη Σαρρή, η οποία δεν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις επειδή και μόνο τις φοβάται. Μέσα μάλιστα από νέες δηλώσεις της στο Breakfast at star μίλησε για την εικόνα της και για το γεγονός, πως πολλοί δεν πιστεύουν ότι διατηρείται με φυσικούς τρόπους (δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο για τον οποίο χώρισε σύντροφό της).

Οι δηλώσεις γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας για τις πλαστικές επεμβάσεις

«Το 2024 θα ήθελα να μου φέρει υγεία γιατί είμαι σε μια ηλικία που τώρα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Την ηλικία μου δεν την λέω γιατί κατά καιρούς λέω διάφορες ηλικίες, όπως αισθάνομαι μέσα στην ημέρα. Τώρα, σήμερα συγκεκριμένα, αισθάνομαι γύρω στα 25.

Μπορώ να πω ότι είμαι όλη πλαστικιά! Το έχω πει χίλιες φορές, γιατί δεν το πιστεύετε επιτέλους; Δεν έχω πειραχτεί από φόβο. Θα ήθελα πάρα πολύ να τραβηχτώ και να είμαι 20χρονη αλλά τι να πρωτοτραβήξεις; Ο χρόνος δεν μου φέρεται καλά εγώ προσπαθώ με τις άλλες τις μεθόδους τις παλιές. Τα περπατήματα, 4 - 5 χιλιόμετρα την ημέρα, τα γυμναστήρια, το φαγητό που δεν υπάρχει είναι μαρούλι και κάτι... Δεν μπορώ να κάνω όμως χειρουργεία και τέτοια θα τα έκανα μόνο για θέματα υγείας», είπε η Έφη Σαρρή.