Σάσα Σταμάτη: Η εξομολόγηση για το αυτόφωρο, τις σχέσεις και την περιπέτεια της υγείας της

«Έλεγαν στον αδερφό μου ότι είμαι τρελή»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη: Η εξομολόγηση για το αυτόφωρο, τις σχέσεις και την περιπέτεια της υγείας της

Μία παλιά του γνώριμη συνάντησε ο Γιώργος Λιάγκας στο εορταστικό Πρωινό της 29ης Δεκεμβρίου, με τον παρουσιαστή να κάνει χιούμορ μάλιστα ότι πρόκειται για... reunion και να ρωτάει αν θα έχουν συνέντευξη από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, για το politically correct, αλλά και για τις προσωπικές της περιπέτειες.

Η περίοδος των Χριστουγέννων περνά για εκείνη παραδοσιακά στη Μάνδρα, με την δημοσιογράφο να δηλώνει ότι δεν αλλάζει με τίποτα αυτή την ησυχία και το οικογενειακό κλίμα. Η Σάσα Σταμάτη είπε επιπλέον ότι δεν έχει συγκατοικήσει ποτέ, ενώ κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα. «Πριν από δύο χρόνια αν με ρωτούσες για κάποια σχέση, θα σου έλεγα "Πώς και πώς". Τώρα πια δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Επειδή έχω φάει πολλές απορρίψεις, κάποια στιγμή ξενερώνεις και λες δεν με νοιάζει».

Τα σχόλια έχουν φτάσει και στην οικογένειά της, καθώς όπως συμπληρώνει η Σάσα Σταμάτη: «Όταν θα δουν τη μάνα μου, θα της πουν “Κατίνα, η Σάσα δεν παντρεύτηκε ακόμα; Δεν έκανε παιδί;”, σαν να υπάρχει δυστυχία, σαν να είμαι τελειωμένη. Ακόμα και στην τηλεόραση μού έχει πει διευθυντής προγράμματος "Ρε Σάσα μου πρέπει να κάνεις οικογένεια και παιδί". Δεν γίνεται να κάνω οικογένεια και παιδί για να πάρω μία εκπομπή».

Δείτε επίσης: Σάσα Σταμάτη: Η απίστευτη ομοιότητα με τον αδερφό της, Παναγιώτη - Η απόφασή της να βαφτίσει το μοναχογιό του

Η εξομολόγηση της Σάσας Σταμάτη για την υγεία της

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στα επαγγελματικά: «Δεν θα με δείτε πουθενά, δεν έχω καμία πρόταση για τηλεόραση και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει και καθόλου. Δεν είναι χόμπι η τηλεόραση, είναι δύσκολο σπορ. Ό,τι έχω κάνει, το έχω πληρώσει. Αυτόφωρο έχω πάει, αγωγή και μηνύσεις έχω φάει, έχει κοπεί εκπομπή μου. Τίποτα δεν έχει περάσει στο ντούκου. Φυσικά έχω κάνει λάθη και θα ξανακάνω λάθη. Τι νόημα έχει η ζωή αν δεν κάνεις λάθη».

Όπως συμπλήρωσε ένας από τους λόγους που δεν κάνει τηλεόραση είναι και το politically correct. «Δεν μπορώ να μπω σε καλούπια, πλέον δεν μπορούμε να μιλήσουμε, θα πρέπει να κάνει καινούριο λεξικό ο Μπαμπινιώτης. Εγώ όμως δεν μπορώ να ζήσω έτσι, δεν μπορώ να μου κουνάνε το δάχτυλο συνέχεια». Για το body shaming επίσης, η Σάσα Σταμάτη είπε: «Η λέξη body shaming δεν μου αρέσει καθόλου. Βγαίνουν γυναίκες της showbiz και λένε ότι αγαπάμε τα κιλά μας και την ίδια στιγμή βαράνε ενέσεις ινσουλίνης για να αδυνατίσουν. Και οι συγκεκριμένες ενέσεις είναι για διαβητικούς, που μετά δεν τις βρίσκουν οι άνθρωποι που έχουν ζάχαρο, προκειμένου αυτές οι κυρίες να χάσουν κιλά! Και βλέπουμε γυναίκες εντυπωσιακές και αδύνατες που λένε ότι αγαπάνε τις πιο ζουμερές, αλλά κάνουν δίαιτες μέχρι τελικής πτώσης...»

Κλείνοντας, η Σάσα Σταμάτη μίλησε για το πιο ωραίο δώρο που έκανε στον εαυτό της τον περασμένο Σεπτέμβριο: Bungee jumping στην Κόρινθο. «Είχα εγκωβιστεί σε προβλήματα τότε, είχε κρασάρει το σύστημα, είχαν σπάσει τα φρένα και ήθελα να ξεδώσω. Όταν έπεσα δεν έχω νιώσει πιο τέλεια, είναι φοβερή αίσθηση. Όταν έχεις πιάσει πάτο, λες ότι τώρα τελείωσαν όλα και δεν υπάρχει ελπίδα, αλλά μετά σηκώνεσαι, δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα. Όταν βγήκα εγώ και είπα κάτι για την υγεία μου, έλεγαν στον αδερφό μου ότι “η αδερφή σου είναι τρελή”. Όποιος θέλει να πει κάτι, να το πει σε εμένα. Ούτε στη μητέρα μου, ούτε στον αδελφό μου. Μπορεί να έρθει όποιος θέλει, θα μείνει όποιος μπορεί και αντέξει». Δεν έλειψαν και τα πειράγματα στον πρώην συνεργάτη της, Γιώργο Λιάγκα, στον οποίο ευχήθηκε να βρει ένα καλό κορίτσι, ενώ τον προσκάλεσε στη Μάνδρα για κοψίδια.