Κατερίνα Καινούργιου: «Καλά δεν ντρέπεστε; Ντροπή σας! Έπαθα σοκ...» - Εξοργισμένη με τα αρνητικά σχόλια για τη Βανδή στην κηδεία του Καρρά

«Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Βασίλη Καρρά στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του στην Καβάλα με πλήθος καλλιτεχνών και απλού κόσμου, θαυμαστών του τραγουδιστή να τον αποχαιρετούν σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα, που είδαμε να καταρρέουν στην κηδεία του καλλιτέχνη ήταν και η Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ), η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική δίπλα στον Βασίλη Καρρά κάτι που ίδια δεν ξεχνάει ακόμη και σήμερα.

Με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου την Παρασκευή 29/12 θέλησε να πάρει θέση υπέρ της Βανδή μέσα από το Super Κατερίνα καθώς διάβασε πολλά αρνητικά μηνύματα στο twitter σχετικά με την εμφάνιση της τραγουδίστριας στην κηδεία.

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για τους επικριτές της Δέσποινας Βανδή

«Θα πω κάτι, αλλά δε θέλω να πω τα σχόλια που έγιναν για τη Δέσποινα Βανδή, για την εμφάνισή της στην κηδεία του Βασίλη Καρρά. Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας έγιναν πάρα πολλά σχόλια. Ντροπή και πάλι ντροπή! Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό αυτών των τύπων, των ανθρώπων που κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και βλέπουν μια γυναίκα, που πηγαίνει σε μια κηδεία να αποχαιρετήσει έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ. Σε τραγική κατάσταση - γιατί η γυναίκα φαινόταν - και σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση. Είναι οι ίδιοι που σχολίαζαν και την εμφάνιση στα μπουζούκια είναι οι ίδιοι που σχολιάζουν και τι φοράει.

Πραγματικά δεν ντρέπεστε; Το έβλεπα και στο Twitter, έβλεπα τρεντ ''Βανδή'' και διάβασα και έπαθα σοκ. Έβλεπα σχόλια και από γυναίκες, καλά δεν ντρέπεστε; Είστε με τα καλά σας; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα; Πως γίνεται να σχολιάζετε μια γυναίκα που πήγε φυσιολογικά και καταβεβλημένη σε μια κηδεία. Τι ψυχή έχετε μερικοί ρε παιδί μου; Τι ψυχή μπορεί να έχουν για να γράφουν τέτοιες κακίες; Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας. Εύχομαι το 2024 κάποιους από εσάς να σας βρει με λίγη καλοσύνη μέσα σας. Ειλικρινά...Συγχίστηκα!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το αντίο της Βανδή στον Καρρά

«Με πόση χαρά ξεκίνησε η σημερινή μέρα και με πόση λύπη γέμισε…
Δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου…
Δίπλα του ξεκίνησα το ταξίδι μου στη μουσική.
Δίπλα του την περίοδο που άρχισε να αγαπιέται από όλη την Ελλάδα εγώ να μαθαίνω τη σκηνή τη νύχτα και το περιτύλιγμα της και παράλληλα να διαβάζω στα καμαρίνια προσπαθώντας να πάρω το πτυχίο.
Με ξεγέλασε με έναν τρόπο.
Με έκανε να πιστεύω πως ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος με Βασιληδες!
Με τα χρόνια κατάλαβα τη μοναδικότητα του και δεν αναφέρομαι στην ντοπροσυνη της φωνής του ούτε και στα τραγούδια του.
Ο Βασιλης αυτός ο άντρας με αυτό το εκτόπισμα που είχε που λατρευόταν σα ροκ σταρ αυτός που ξεκινούσε με το «καλησπέρα και καλή βραδιά»και τον αποθέωναν όλοι ,είχε μια σχεδόν παιδική αθωότητα που τη διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια…Γενναιόδωρος ,με μια αφοπλιστική απλότητα, αληθινός και με πολλή αγάπη για όλους, τον ένοιαζε μόνο η σκηνή κι ο,τι γινόταν πάνω σε αυτήν.
Σπάνιας κοπής άνθρωπος…
Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα…
Βασιλη… «Γελα μου»…1994», έγραψε χαρακτηριστικά η Βανδή στην ανάρτηση της.