Κατερίνα Καινούργιου – Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή στον αέρα της εκπομπής

«Είναι πολύ σημαντικός ο θαυμασμός»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου – Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή στον αέρα της εκπομπής

Καλεσμένη στην τελευταία «Super Κατερίνα» της χρονιάς ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη, που έδωσε το δικό της χρώμα στην εκπομπή, μαζί με προσωπικές συμβουλές από καρδιάς στην Κατερίνα Καινούργιου. Ή μάλλον όχι εκείνη αλλά... η ξαδέρφη της «Σόνια», που μαγνησκόπησε ένα μήνυμα για την παρουσιάστρια και την ρωτούσε τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Η «Σόνια» είπε με νόημα στην παρουσιάστρια: «Ανακυκλώνουμε τα σκουπίδια μόνο στο σπίτι μας, όχι στην ερωτική μας ζωή, εκεί τα εξαφανίζουμε. Όταν αδιαφορούμε για κάτι και δεν ασχολούμαστε, τότε το προσελκύουμε. Η πολλή ενασχόληση απομακρύνει τον καλό ερωτικό σύντροφο». Η Κατερίνα Καινούργιου δεν σταμάτησε να γελάει με το συγκεκριμένο βίντεο και συμφώνησε τα λόγια της καλεσμένης της.

«Είμαι μόνη μου από επιλογή»

Μόλις επανήλθαν στον αέρα ρώτησε χαριτολογώντας: «Πού ξέρετε ότι δεν έχω σύντροφο; Μπορεί να σας έχω παραμυθιάσει», φέρνοντας αντιδράσεις από τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ, στη συνέχεια ωστόσο ανέφερε πως είναι μόνη από επιλογή της και θέλει έναν άντρα που να τον θαυμάζει. «Πέρα από την πλάκα είμαι μόνη μου πάρα πολύ καιρό και είμαι από επιλογή μόνη μου. Συμφωνώ σε όλα αυτά που είπες», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου, που δήλωσε ευλογημένη.

Όπως συμπλήρωσε: «Είμαι μόνη μου και μου αρέσει αυτό, γιατί πραγματικά αυτό που λέω είναι ότι θα έρθει ένας σύντροφος στη ζωή μου που να αγαπήσει εμένα. Δεν ψάχνω τον σούπερ ήρωα και το λέω και σε πολλές φίλες μου που το συζητάω. Θέλω έναν άντρα να τον θαυμάζω, για μένα είναι σημαντικός ο θαυμασμός. Δηλαδή, τον Αντρέα τον θαυμάζω, αλλά είναι μεγάλος για μένα». Η Κατερίνα Ζαρίφη πάντως κατέληξε με χιούμορ ότι δεν υπάρχει τέλειος άντρας.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Κατερίνας Ζαρίφη: Σεφ σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας