Βασιλική Τρουφάκου: «Είχαμε ταλαιπωρηθεί λόγω της...» - Η αποκάλυψη της για το "Κάτω Παρτάλι"

«Όταν έληξε, το είδαμε σαν ένα διαζύγιο....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βασιλική Τρουφάκου: «Είχαμε ταλαιπωρηθεί λόγω της...» - Η αποκάλυψη της για το

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Βασιλική Τρουφάκου στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, το πρωί της Παρασκευής 29/12. Η αγαπημένη ηθοποιός, με αφορμή την νέα σειρά όπου θα την απολαύσουμε, Famagusta (δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ), μίλησε για την συμμετοχή της στην σειρά Κάτω Παρτάλι, η οποία "κόπηκε" νωρίς παρά την μεγάλη της επιτυχία λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Τι αποκάλυψε η Βασιλική Τρουφάκου για την σειρά "Κάτω Παρτάλι"

«Ήταν δύσκολες εποχές για όλη την Ελλάδα και για την τηλεόραση. Εμείς, επειδή είχαμε ταλαιπωρηθεί λόγω της κακοπληρωσιάς και όλης αυτής της ανασφάλειας, όταν έληξε, το είδαμε σαν ένα διαζύγιο. Κάτι που τελείωσε, ας πούμε. Αν όχι διαζύγιο, μάλλον κάτι που πέθανε αφού δεν μπορούσε να συντηρηθεί το πράγμα έτσι. Δεν είχε υγεία δηλαδή έτσι όπως γινόταν παραγωγικά, λόγω και της κατάστασης κιόλας» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Σε τέτοιες καταστάσεις προσωπικά θα πάρω τηλέφωνο να πω "τι γίνεται; Καλησπέρα σας, γεια σας! Είχαμε πει τον προηγούμενο μήνα και πέρασαν πέντε". Θα το κάνω, ναι και αυτό με υπομονή. Δηλαδή υπενθυμίζεις, παίρνεις τηλέφωνο, το αναθέτεις στους ανθρώπους που σε βοηθούν όπως ο λογιστής και ο δικηγόρος σου» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της για την προσωπική της ζωή

Το βράδυ της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στη ψυχαγωγική εκπομπή, "Night Out", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και παραχώρησε μία εκ βαθέων εξομολογητική συνέντευξη στον παρουσιαστή, Θεοχάρη Ιωαννίδη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φλερτ, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Το αγαπημένο μου μέρος είναι η Νέα Υόρκη. Από τα ταξίδια μου ανεβάζω φωτογραφίες, αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάθε μέρα έξαλλη ζωή, no stringw attached. Δεν μου προκύπτει πηγαία, να βγάλω τη ζωή μου στα social media. Οι followers μπορούν να φέρουν μια δουλειά. Δεν τη φέρνουν, όμως μόνο αυτοί, φέρνει ο καλός, ο σωστός, ο κατάλληλος χαρακτήρας, να είσαι λίγο κουφός, να μην ακούς την απόρριψη, η επιμονή, το ταλέντο κάπως μετά έρχεται και αυτό, κάπου μετά όμως», ανέφερε αρχικά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με φλερτάρουν, όταν βγαίνω. Βλάκες υπάρχουν, αλλά μπορώ να πω, ότι οι άνθρωποι που με προσεγγίζουν είναι συνήθως ωραίοι τύποι. Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Μη με ματιάσεις. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά, οικογένεια αμέ, τα έχω στο μυαλό μου! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω, ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι, και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία», εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή.