Λιάνα – Εύα Αμούτζα: «Έπεσε σε κώμα και έφυγε ξαφνικά!»

Τι λέει για την Ελληνίδα Τζολί ο επιστήθιος φίλος της

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Facebook/Liana Eva Amoutza
Facebook/Liana Eva Amoutza

Σοκ στον χώρο της μόδας και των επιχειρήσεων ομορφιάς από τον ξαφνικό θάνατο της Λιάνας – Εύας Αμούτζα που άφησε την τελευταία της πνοή παραμονές Χριστουγέννων. Ο στενός της φίλος και pr manager Χρήστος Κολοβός που έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου της αρχικά μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook έγραψε: «Μου έλεγες εμείς θα γεράσουμε μαζί φιλαράκο, και θα χαμογελάμε πάντα. Όμως δεν κράτησες τον λόγο σου κι έφυγες μακριά χωρίς επιστροφή... Εγώ κρατάω τις καλές στιγμές θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελό σου».

Η Λιάνα Αμούτζα για ένα διάστημα δούλεψε σαν μοντέλο, έκανε εξώφυλλα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, ενώ πρωταγωνίστησε και σε videoclip τραγουδιστών, μεταξύ αυτών στο τραγούδι «Λόγω τιμής» του Θάνου Πετρέλη. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία της.

Δείτε επίσης: Πέθανε αιφνίδια η καλλονή που είχε παίξει σε video clip του Θάνου Πετρέλη - Το σπαρακτικό αντίο στο μοντέλο

«Έπεσε σε κώμα και έφυγε», λέει ο επιστήθιος φίλος της

Χρήστος Κολοβός Ναταλία Δραγούμη
Ο Χρήστος Κολοβός με τη Ναταλία Δραγούμη
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Κολοβός μίλησε στο youweekly.gr φανερά συντετριμμένος από τον άδικο χαμό της φίλης του και δήλωσε για αυτήν: «Η Λιάνα ήταν η Ελληνίδα Τζολί. Μόλις 42 χρονών... Πολύ κρίμα για μια τόσο δραστήρια γυναίκα. Όποιος την έβλεπε μπροστά του την περνούσε για την Αντζελίνα Τζολί –τόσο πολύ έμοιαζαν- και ήθελε να της πάρει αυτόγραφο. Συνεργαστήκαμε κάποια στιγμή αλλά μετά εκείνη έφυγε και έλειψε για αρκετό διάστημα στο εξωτερικό. Τελευταία είχε στην ιδιοκτησία της ένα μεγάλο κέντρο ομορφιάς στο Καλαμάκι. Ήταν μια πανέμορφη κοπέλα και πολύ δυναμική, με πολύ δυνατό μυαλό, κάναμε πολύ παρέα στο παρελθόν. Δεν της άρεσαν καθόλου οι κοσμικές εμφανίσεις και ήταν γενικά χαμηλών τόνων. Δεν την ενδιέφεραν καθόλου αυτά. Ξέρω ότι πάλευε μόνη της, χωρίς να έχει από πουθενά καμία βοήθεια και ότι είχε κάποια προβλήματα με την οικογένειά της. Εγώ ενημερώθηκα μέσω ενός γνωστού ότι έπεσε σε κώμα και ότι έφυγε ξαφνικά! Είναι τόσο άδικο να φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι τελευταία», κατέληξε στις δηλώσεις του.

Λιάνα-Εύα Αμούτζα
Facebook/Liana Eva Amoutza