Good Job Nicky: «Κανείς δεν είναι καλός χριστιανός...» - Όλα όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με την πίστη

«Υπάρχει φως και σκοτάδι στη ζωή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα Αργά, βρέθηκε ο Good Job Nicky το βράδυ της Πέμπτης 28/12. Μιλώντας στην Αθηναϊς Νέγκα, αναφέρθηκε μεταξυ άλλων στη σχέση του με την θρησκεία αλλά και στο κομμάτι της ηθικής.

Σε αλλο σημείο της ίδια συνέντευξης είχε μιλήσει για τη σχέση του με την πατέρα του Γιάννη Πάριο. «Πάντα είχαμε αγάπη, αλλά έχουμε και μια υγιέστατη κόντρα. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα ειδικά όταν αυτός ο χώρος είναι ανταγωνιστικός εκ φύσεως και όταν έχεις τον... Μάικλ Τζόρνταν στο σπίτι σου», δήλωσε αρχικά ο Good Job Nicky και ανέφερε στη συνέχεια: «Είναι λίγο παράξενο πια, πληρώνω φόρους, σηκώνομαι την Παρασκευή και πάνω να τραγουδήσω, έχουμε κοινές εμπειρίες με τον πατέρα μου, δεν είμαστε πλέον μπαμπάς και γιος, αλλά Γιάννης και Νικόλας. Κάνουμε ωραίες εποικοδομητικές συζητήσεις με περισσότερη ουσία, δεν είναι μόνο η επιφάνεια της κάθε σχέσης γονέα με γιο...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Οι δηλώσεις του Good Job Nicky για την σχέση του με την πίστη

«Υπάρχει φως και σκοτάδι στη ζωή και νιώθω ότι είναι απαραίτητα και τα δύο. Αλλιώς τι κάνουμε εδώ, τι αντιμετωπίζουμε; Παραπατάω ασταμάτητα θέλω να πιστεύω και νομίζω ότι και αυτό είναι απαραίτητο έτσι ώστε να μπορώ να διαχωρίζω και να ξεχωρίζω.

Νιώθω ότι όλοι μας πρέπει να ακροβατούμε σε αυτό το σκοινί, τι είναι σωστό και τι όχι ουσιαστικά, αλλά εξαρτάται και από το τι είναι σωστό και τι όχι. Δηλαδή ποια είναι η πυξίδα; Οι παράγοντες ποιοι είναι; Τι είναι δηλαδή ηθικό; Υπάρχει μια έκφραση στο που λέει πως αυτό που είναι χαοτικό στο μυρμήγκι είναι νορμάλ για την αράχνη. Μέσα από ένα τραγούδι μου αυτό ουσιαστικά προσπαθώ να εξερευνήσω» ανέφερε.

«Είμαι ευγνώμων για την υγεία στη ζωή και για το γεγονός ότι, ακόμα και όταν κολλάω, ξεκολλάω δημιουργικά. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό το πράγμα αλλά φεύγει και έρχεται, είναι απίθανο. Βουλιάζεις δηλαδή στο γεγονός ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις σαν άνθρωπος που η ταυτότητα σου είναι η δημιουργία. Κάπως όμως ξαναέρχεται, κάπως με ξαναβρίσκει και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Ευχαριστώ τον Θεό και οτιδήποτε άλλη δύναμη υπάρχει εκεί έξω».

«Πιστεύω, ναι. Κανείς δεν είναι καλός χριστιανός» πρόσθεσε στο τέλος.

Δείτε εδώ το βίντεο: