Ιωάννα Τούνη: «Έχω πάθει mental break down, να κλαίω εγώ με αναφιλητά...» - "Θρίλερ" στο αεροδρόμιο με τον Αλεξάνδρου και το μωρό

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Έχω πάθει mental break down, να κλαίω εγώ με αναφιλητά...» -

Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες ημέρες εξήγησε στους followers της στο Instagram πως χρειάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι που είχε προγραμματίσει για τις γιορτές, μιας που αρρώστησε πρώτα ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλξεξάνδρου, και έπειτα εκείνη.

Παρόλα αυτά, αφού όλοι τους συνήλθαν, αποφάσισαν να μη το χάσουν και έτσι την Παρασκευή 29/12 ξεκίνησαν για το Κανκούν. Η τύχη, όμως, δεν ήταν με το μέρος τους και τα πράγματα πήγαν πολύ λάθος. Σε βίντεο στο Tik Tok της εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη.

"Θρίλερ" το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον Πάρη

«Πετούσαμε από Αθήνα με ενδιάμεση Λισαβόνα για να φτάσουμε Κανκούν, όπου εκεί θα βρίσκαμε και την παρέα μας, για να περάσουμε πάρα πολύ ωραία στο Μεξικό. Είχαμε κλείσει να πάμε τα Χριστούγεννα, αλλά το ακυρώσαμε δύο φορές, γιατί ο Δημήτρης μπήκε δύο φορές νοσοκομείο. Για να καταλάβετε πόσο δεν μας θέλει αυτό το ταξίδι... Γελάει και ο κάθε πικραμένος. Τέλος πάντων. Φτάνουμε Λισαβόνα και έχουμε αναμονή περίπου μιάμιση ωρίτσα για να μπούμε στην επόμενη πτήση και με το που φτάνουμε στο αεροδρόμιο, έχω κανονίσει να παραλάβουμε μόνο το καρότσι, ενώ όλες οι βαλίτσες μας είναι να μεταφερθούν κατευθείαν από την Αθήνα στο Κανκούν, γιατί θα χάναμε την πτήση. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο ωραία και καλά και δεν βλέπω κανένα καρότσι...

Το μωρό εντωμεταξύ είναι 10+... Ρωτάμε ξανά και ξανά το προσωπικό και μας είπαν να πάμε στην παραλαβή αποσκευών γιατί μπορεί να είχε γίνει λάθος και έτσι βγήκαμε από τον χώρο που έπρεπε να περιμένουμε για την πτήση και περιμέναμε πόση ώρα για το καρότσι. Εκεί είδαμε την βαλίτσα με τα πράγματα του μικρού την οποία θα την χάναμε κανονικά, γιατί δεν θα την παραλάμβανε κανείς. Προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε με το προσωπικό για να πάρουμε τη βαλίτσα μαζί μας για να μην κάνουμε πάλι check in που η αναμονή είναι τεράστια, αφού εκείνοι έκαναν λάθος και την άφησαν σε λάθος χώρα πρακτικά. Προσπαθούμε να βρούμε λύση, τρέχουμε να προλάβουμε την πτήση με το μωρό να πηγαίνει πάνω κάτω.. Φτάνουμε καταλαχανιασμένοι. 13:10 πετούσε το αεροπλάνο μας και εμείς φτάσαμε 13:00. Έχω πάθει mental break down, να κλαίω εγώ με αναφιλητά και τους παρακαλούσαμε να μπούμε. Δεν μας άφησαν ποτέ! Πάρα πολύ νευριασμένη και πάρα πολύ στενοχωρημένη. Φάγαμε τεράστια ταλαιπωρία, δεν αναλάμβανε κανείς την ευθύνη», είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως μέσα σε όλα αυτά έπρεπε να βρει τελευταία στιγμή μεταφορικό μέσο και δωμάτιο να μείνουν.