Μαρία Κορινθίου: Με μπούκλες και κοτσιδάκια - Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδικά χρόνια της ηθοποιού

Αδημοσίευτες παιδικές της φωτογραφίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα χαράς και γιορτής είναι η σημερινή (30/12) και κάθε προτελευταία ημέρα του χρόνου για τη Μαρία Κορινθίου και την οικογένειά της μιας και η όμορφη ηθοποιός έχει τα γενέθλιά της με τον Γιάννη Αϊβάζη να της εύχεται δημόσια μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση.

Στη συνέχεια της ημέρας η Μαρία Κορινθίου έκανε και εκείνη μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από την οποία μοιράστηκε μερικές ουσιαστικές σκέψεις για τον εαυτό της και το ''παιδί μέσα της'' με αφορμή τα γενέθλιά της.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία θέλοντας έτσι να τονίσει τη σημασία του να μην ξεχνάμε την ύπαρξη του παιδιού, που κρύβουμε μέσα μας. Εκείνη όχι μόνο δεν ξεχνάει τη μικρή Μαρία, αλλά της εύχεται με ξεχωριστί τρόπο ''Χρόνια Πολλά''.

Η ιδιαίτερη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για τα γενέθλιά της

«30/12
Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο πολύ σκαλίζω μέσα μου, να διατηρώ και να μην ξεχνώ ότι υπάρχει αυτό εδώ το μικρό χαμογελαστό, ονειροπόλο,πλασματάκι, με τις μπουκλίτσες και την μεγάλη της αγάπη για τα ζώα και την πίστη της στους ανθρώπους.

Το Μαράκι που τόσο πολύ αγαπώ και είμαι τόσο περήφανη γι ´αυτό, για ότι έχει καταφέρει στη ζωή της μέχρι τώρα με γνώμονα την αγάπη, την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητα χωρίς να διαπραγματεύεται την αλήθεια της και το χαμόγελο της.

Μαράκι μου…. σε κουβαλάω, σε αγκαλιάζω, σε φροντίζω και εξακολουθώ να πορεύομαι μαζί σου, υπέροχο μοναδικό μου, πολύτιμο κομμάτι μου, μικρό μου, γλυκό Μαράκι. Σε φυλάω και σε προστατεύω. Σου εύχομαι χρόνια πολλά πολλά και ευτυχισμένα. Να μην πάψεις ποτέ να ονειρεύεσαι, να ελπίζεις, να αγαπάς, να παθιάζεσαι, μοναδικά, αυθεντικά, αληθινά, όπως εσύ ξέρεις.
Σε αγαπώ πολύ μικρούλα μου!», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.