Στάθης Σχίζας για Παναγιώταρου: «Έχω τατουάζ το όνομα της, η Αλεξάνδρα όμως έχει του Αριστομένη Γιαννόπουλου»

Λύθηκε η παρεξήγηση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η σχέση του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει τελειώσει πριν από το καλοκαίρι με το πρώην ζευγάρι ωστόσο να εξακολουθεί να ερωτάται από κάμερες και δημοσιογράφους για το κομμάτι του χωρισμού αλλά και τις σημερινές σχέσεις τους.

Ο επιχειρηματίας από τη μεριά του μιλάει πιο ανοιχτά για την πρώην σύντροφό του και μάλιστα πρόσφατα αναφέρθηκε στο τατουάζ, που είχε κάνει όσο ήταν μαζί της με το όνομά της (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο).

Στη συνέχεια, δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση σχετικά με το αν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και η Αλεξάνδρα για τον Στάθη. Μέσα μάλιστα από νέες δηλώσεις που παραχώρησε ο Σχίζας στην εκπομπή Γειά Σου και προβλήθηκαν το Σάββατο 30/12 ξεκαθάρισε, πως η Παναγιώταρου έχει τατουάζ με το όνομα του πρώην συζύγου της, Αριστομένη Γιαννόπουλου, όπως και εκείνος με το δικό της.

Η νέα δήλωση του Στάθη Σχίζα για το τατουάζ του με το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Να τα ξεκαθαρίσουμε γιατί όντως έγινε παρεξήγηση. Εγώ έχω τατουάζ το όνομα της Αλεξάνδρας, η Αλεξάνδρα όμως, δεν έχει το δικό μου. Ο Αριστομένης και η Αλεξάνδρα έχουν το ίδιο τατουάζ. Δεν έχω ιδέα γιατί παρερμηνεύτηκε αυτό από τις εκπομπές. Δεν έχω παρατηρήσει τι έχει κάνει με τις κοινές μας φωτογραφίες στο instagram. Νομίζω τις έχε διαγράψει. Και εγώ τις έχω διαγράψει. Νομίζω ότι μπλοκάρεσαι γίνεται αυτό. Τότε μπλοκαριστήκαμε, τώρα δεν είμαστε follow αλλά είμαστε μια χαρά», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Η απάντηση της Παναγιώταρου για το τατουάζ του Σχίζα με το όνομα της

«Η επόμενη σχέση μου θα δοκιμαστεί πρώτη και μετά θα βγει στα φώτα της δημοσιότητας. Μετά σε κυνηγάει αυτό που ακολουθεί», αποκάλυψε αρχικά η Παναγιώταρου για την προσωπική της ζωή.

Ενώ, δημοσιογράφος την ρώτησε και για το τατουάζ που την είχε κάνει στο σώμα του ο Στάθης Σχίζας: «Ωραίο είναι να σε κάνει κάποιος πάνω του τατουάζ. Δεν ξέρω αν τώρα το έσβησε. Δεν με είχε ενημερώσει», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.