Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα με τον ξανθό της ''άγγελο'' στο βουνό - Έχει μεγαλώσει πολύ ο μικρός της γιος

Η τρυφερή φωτογραφία στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τζένη Μπαλατσινού περνάει ήρεμα και οικογενειακά τις ημέρες των Χριστουγέννων δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τις ξεχωριστές στιγμές, που περνάει με τα παιδιά της (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο Μάξιμος Κωτσόπουλος).

Μάλιστα μέσα από το τελευταίο post του μοντέλου - παρουσιάστριας βλέπουμε για μια ακόμη φορά την απλότητα του χαρακτήρα της και την τεράστια αγάπη της για τη φύση. Μιας και λοιπόν ο καιρός το επιτρέπει η Τζένη Μπαλατσινού έκανε πικ - νικ στην Οίτη με τον μικρό της γιο και μια φίλη του.

Η ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού με τον μικρό της γιο

Όπως βλέπουμε το μικρότερο μέλος της οικογένειας, ο καρπός του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια έχει μεγαλώσει και έτσι η μαμά του τον απαθανάτισε να χαζεύει πλάτη τη φύση με τα ξανθά μπουκλάκια του.

Η εξομολόγηση καρδιάς για τα παιδιά της

Πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ η Τζένη Μπαλατσινού, το βράδυ της Πέμπτης 18/11 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω ανοίγοντας την καρδιά της δημόσια.

Μεταξύ άλλων μίλησε με αγάπη για τα παιδιά της: «Κάθε φορά η αγάπη διπλασιάζεται, τώρα με το μωρό μας νόμιζα ότι θα είμαι πιο χαλαρή… Η αγάπη της μάνας και του πατέρα δεν μπορεί να σταματήσει σε αριθμούς. Το κάθε παιδί είναι εντελώς διαφορετικό παρότι μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον με τις ίδιες προσλαμβάνουσες».

Η Τζένη Μπαλατσινού θυμήθηκε, μάλιστα και το ατύχημα που είχε η κόρη της Αμαλία τονίζοντας πόσο άσχημο είναι για έναν γονιό να μαθαίνει ότι κάτι άσχημο συνέβη στο παιδί τους. «Εύχομαι σε κανέναν γονιό να μην χτυπήσει το τηλέφωνο και ακούσει κάτι άσχημο για το παιδί του. Δεν συγκρίνεται με τίποτα. Για εμένα ήταν δύσκολο γιατί υπήρχε και η απόσταση, έπρεπε να ταξιδέψω μία μέρα για να βρεθώ κοντά της σε δύσκολες συνθήκες Covid».