Δήμητρα Παπαδήμα - Γιάννης Μποσταντζογλου: «Το πρωί που ξυπνάει με το σλιπάκι του λεώ ''Φτου σου Γιαννάκη μου, φτου σου κορμάρα μου''»

Η κοινή συνέντευξη με την κόρη τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η κόρη τους Θαλασσινή ήταν καλεσμένοι το Σάββατο 30/12 στην εκπομπή Δύο στις 10 με την οικογένεια να μοιράζεται στιγμές πιο προσωπικές από το σπίτι τους, αλλά και από τον καλλιτεχνικό χώρο, που ανήκουν.

Από τη μεριά της η κόρη τους μίλησε με θαυμασμό για τους γονείς της, αλλά και για τη σχέση τους εξομολογούμενη, πως μπορεί η Παπαδήμα και ο Μποσταντζόγλου ως ζευγάρι να αποτελούν ένα ιδιαίτερο πρότυπο για την ελληνική κοινωνία - εκείνη όμως δεν θα τους άλλαζε με τίποτα!

Δείτε επίσης: Η σπάνια κοινή εμφάνιση του Γιάννη Μποσταντζόγλου με την κούκλα κόρη του

Στη συνέχεια, με τη σειρά του το ζευγάρι μοιράστηκε λόγια αγάπης στα πλαίσια του έντονου χιούμορ, που διακατέχει και τους δύο. Ξεκαρδιστική ήταν μάλιστα η στιγμή, που η ηθοποιός περιέγραψε όσα λέει στον ηθοποιό κάθε πρωί, που ξυπνάνε.

Τα λόγια θαυμασμού της Δήμητρας Παπαδήμα για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου

«Νομίζω ότι παρά είναι παρανοϊκό ζευγάρι για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν υπάρχει σοβαροφάνεια, αλλά όντως δεν υπάρχει και το μέτρο. Προσπαθώ πολλές φορές να τους μαζέψω και ας μην το παραδέχονται. Είναι πολύ μεγάλη τύχη που είναι αυτοί οι γονείς μου, το λέω πολύ ειλικρινά δεν το λέω γραφικά»,είπε η κόρη τους, Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

«Τον φτύνω λόγω ομορφιάς. Δε ζηλεύουμε. Τον βλέπω το πρωί που ξυπνάει με το σλιπάκι και λεώ ''Φτου σου Γιαννάκη μου, φτου σου κορμάρα μου''. Ένας κούκλος είναι», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Για αδιευκρύνιστους λόγους συμβαίνει αυτό. Αγαπιόμαστε και είναι ωραίο», είπε από τη μεριά του ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.