Δήμητρα Βαμβακούση: Οι ανησυχίες της λίγο πριν γίνει μητέρα - Τα tips που αντάλλαξε με την Ελένη Φουρέιρα

Έρχεται και για εκείνη η στιγμή να κρατήσει το παιδί της στην αγκαλιά της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζονται να ζήσουν το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής τους, καθώς η εγκυμονούσα σύζυγός του έχει μπει στον 8ο μήνα της κύησης (δείτε εδώ τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του Ντάνου για το παιδί που περιμένει).

Επειδή λοιπόν ο καιρός του τοκετού πλησιάζει αλλά και το νέο κεφάλαιο, που θα ανοίξει η Δήμητρα Βαμβακούση - αυτό της μητρότητας - η ίδια βλέπουμε να συλλέγει tips από νέες μανούλες, όπως είναι για παράδειγμα η Ελένη Φουρέιρα.

Μέσα από ένα insta story της εγκυμονούσας το Σάββατο 30/12 έγινε γνωστό, πως συναντήθηκε με την αγαπημένη τραγουδίστρια από την οποία πήρε πληροφορίες και μυστικά για το μωράκι της ως νέα μητέρα, που είναι η Φουρέιρα.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση με την Ελένη Φουρέιρα

«Με το no1 θηλυκό της Ελλάδας. Με έχει μάθει τόσα πολλά», έγραψε η Δήμητρα Βμαβκούση.

Φουρέιρα - Φουρέιρα

Η αποκάλυψη της Βαμβακούση για την απώλεια της πεθεράς και το εγγόνι που δεν πρόλαβε να δει

«Τρέχαμε για να προλάβουμε τον χρόνο. Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος συστέλλεται και άλλες που διαστέλλεται. Είχα ανάμεικτα συναισθήματα. Εντέλει, δεν μπόρεσε να έρθει στην εκκλησία. Το ήθελε πάρα πολύ. Την αγάπησα τη μητέρα του Γιώργου. Τη γνώρισα με την ασθένειά της, ήταν μια πάρα πολύ δυναμική γυναίκα. Βίωσα έντονα την απώλειά της. Χαίρομαι που πριν φύγει μου είχε δώσει την ευχή της και είχε προλάβει να μάθει και για το μωράκι μας», ανέφερε η νεαρή κοπέλα για την απώλεια της πεθεράς της λίγο καιρό μετά το χαμό της, στο περιοδικό ΟΚ και στον δημοσιογράφο, Μιχάλη Ροδόπουλο.