Ναταλία Γερμανού: Μεγάλη συγκίνηση βλέποντας τον πατέρα της στην τηλεόραση - Σπάνιο πλάνο από εκπομπή του Φρέντυ Γερμανού

«Μπαμπάκα μου....»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - Instagram
NDP - Instagram

Η Ναταλία Γερμανού δεν ξεχνάει την ιστορία της και μάλιστα τη βαριά κληρονομία, που φέρει το όνομα του επίσης δημοσιογράφου πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού (δείτε εδώ την τεράστια ομοιότητα της Ναταλίας Γερμανού με τη μητέρα της).

Μέσα από ένα insta story, που έκανε η παρουσιάστρια το βράδυ του Σαββάτου 30/12 συγκίνησε τους φίλους της, καθώς μοιράστηκε ένα σπάνιο τηλεοπτικό ντοκουμένο από εκπομπή, που παρουσιάζει ο πατέρας της σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Η Ναταλία Γερμανού κοιτάει τον πατέρα της με νοσταλγία και καμάρι για το έργο, που άφησε πίσω του στον κλάδο, που εδώ και αρκετά χρόνια υπηρετεί και η ίδια με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια και αφοσίωσ.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τον πατέρα της

«Τι ωραίες εκπομπές που έκανες μπαμπάκα μου», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.


Το ιδιαίτερο σχόλιο στη μνήμη του πατέρα της

«Πρέπει να στο πω αυτό....Είσαι το νούμερο ένα αποδοχής πρόσωπο στην τηλεόραση. Είσαι αυτό, γιατί είσαι παιδί του Φρέντυ. Και σήμερα, που ερχόμουν σκεφτόμουν πόσο αγαπούσα φυσικά και με αγαπούσε ο Φρέντυ. Aυτός ο σπάνιος Φρέντυ, που λείπει απ' τη ζωή μας κυρίως το πνεύμα του, ντάξει η σάρκα καταβάλλεται κάποια στιγμή, αλλά, είσαι παιδί του Φρέντυ και το ξέρεις.

Το ξέρει η ψυχή σου, ότι είσαι παιδί του. Εγώ τον αναγνωρίζω, επειδή τον αγαπούσα και ήμουν τρομερό φαν του και είχαμε και συνομιλίες αγαπημένες. Μου είχε αγάπη και μου το είχε δείξει. Είσαι εσύ και η παρέα», είχε πει πριν από λίγο καιρό ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Καλύτερα δε Γίνεται.

Η Ναταλία Γερμανού ακούγοντας δημόσια τα παραπάνω λόγια για τον πατέρα της συγκινήθηκε εμφανώς - μιας και δεν περίμενε να γίνει η αναφορά στο όνομά του.