Στέλιος Ρόκκος: Η τελευταία ανατριχιαστική ανάρτηση του αδερφού του πριν φύγει από τη ζωή - Το βίντεο από τη μέρα που ψάρευαν μαζί

Θλίψη...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέλιος Ρόκκος το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, λίγες ώρες πριν αλλάξει χρόνο δίπλα στην οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα γενικότερα, βυθίστηκε στο πένθος, καθώς ο αδερφός του έφυγε από τη ζωή. Ο Νίκος Ρόκκος βρισκόταν στη Λήμνο, στο νησί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και είχε βγει με τη βάρκα του στα αναοιχτά για να ψαρέψει, όπως συνήθισε να κάνει άλλωστε.

Έφυγε το πρωί από την παραλία, όμως επειδή έλειπε πολλές ώρες, χωρίς να δίνει σημεία ζωής, οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και αμέσως απευθύνθηκαν στο λιμεναρχείο το οποίο κινητοποιήθηκε και έστειλε ειδικούς να τον αναζητήσουν. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε η βάρκα του, με όλο τον εξοπλισμό του και τα προσωπικά του αντικείμενα και τότε είναι που ειδοποιήθηκαν δύτες, ώστε να πραγματοποιηθεί εντονότερη έρευνα.

Δείτε επίσης: «Ένιωσα, ότι σβήνω! Πήγαμε στο νοσοκομείο και κατάλαβαν, ότι...» - Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του Στέλιου Ρόκκου για τη στιγμή που έπαθε έμφραγμα

Η τελευταία ανάρτηση του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου

Πρι από λίγες ημέρες, ο ίδιος είχε βγει ξανά για ψάρεμα με το αγαπημένο του καϊκι και είχε προχωρήσει και σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας: «Έτοιμος», στη λεζάντα. Η δημοσίευση έγινε στις 18/12 και αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία του.

Στο παρελθόν, τα δύο αδέρφια είχαν γυρίσει ένα βίντεο για τη σελίδα του boatfishing στο Youtube, όπου έδειχναν πώς είναι για εκείνους μια μέρα στη θάλασσα, μόνο με τη βάρκα και τα καλάμια τους στο νησί του, τη Λήμνο.

Η ανακοίνωση των συνεργατών του τραγουδιστή για το γεγονός

Μέσα από ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής επιβεβαιώθηκε έμμεσα η τραγωδία, που βιώνει η οικογένειά του.

«Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο», αναγράφει η επίσημη σελίδα του Barbarella στο Facebook.