Πάνος Μουζουράκης & Μαριλού Κόζαρη: Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κόρη τους - Πότε θα γίνει η βάφτιση

Δεν είναι τυχαία η επιλογή...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Πάνος Μουζουράκης ερωτεύτηκε παράφορα την Μαριλού Κόζαρη και πριν προλάβουν να το καταλάβουν, οι δυο τους βρέθηκαν παντρεμένοι, με παιδί. Πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκαν με μία υπέροχη τελετή στην Αίγινα, με πολλούς φίλους, συγγενείς και καλεσμένους γενικότερα στο πλευρό τους, όσο η σύζυγος του τραγουδιστή διάνυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους την μικρή τους κόρη και καθημερινά "λιώνουν" όσο την κοιτούν να μεγαλώνει, να κάνει και να μαθαίνει πράγματα. Όπως είχε αποκαλύψει ο καλλιτέχνης, είχαν επιλέξει καιρό πριν το όνομα που θα της δώσουν, όμως ανέφερε πως η βάφτισή της θα αργούσε να πραγματοποιηθεί, καθώς επιθυμία τους είναι να γαλουχηθεί πρώτα το παιδί τους.

Δείτε επίσης: «Κοιμάμαι στις 11 εγώ που πριν από τις 4-5 δεν έκλεινα μάτι! Είναι μαγικά...» - Ξετρελαμένος ο Πάνος Μουζουράκης με την πρωτότοκη κόρη του

Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κόρη τους ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη

Παρόλα αυτά, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εφημερίδα Real News και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου, μέσα στο 2024 θα τελεστεί το μυυστήριο. Θα πάρει, μάλιστα, δύο ονόματα. Αυτά προκύπτουν από τον πατέρα του Πάνου Μουζουράκη, Ευάγγελο, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, ενώ το δεύτερο είναι της μητέρας του, την οποία λένε Ελένη.

Μουζουράκης Κοζαρη γάμος

Η εξομολόγηση τραγουδιστή για τη γνωριμία, τον έρωτα και το μωρό τους

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου που είναι και κολλητή φίλη της γυναίκας του. Ο τραγουδιστής 3 μήνες μετά την απόκτηση της κόρης του και περίπου 7 μήνες μετά το γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη (δείτε φωτογραφίες με το νυφικό της) μίλησε για την αλλαγή στη ζωή του.

Αναφέρθηκε στην κόρη του που είναι η αδυναμία του αλλά και στη σχέση με την γυναίκα του που μέρα με την ημέρα την ερωτεύεται ακόμα περισσότερο. Επίσης, απάντησε για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον πατέρα Αντώνιο μετά τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης.

«Ο Άγιος Βασίλης το 2023 μου έφερε ότι ακριβώς ζητούσα με τον πιο όμορφο τρόπο, χωρίς να το περιμένω. Έγιναν πολλές αλλαγές στη ζωή μου που ξεκίνησαν ακριβώς πριν ένα χρόνο», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

«Αν είχα συναντήσει τη γυναίκα μου 10 χρόνια πριν δεν ξέρω αν θα ήμουν αρκετά ώριμος να δω το "φως" και να νιώσω πλήρης για να κάνω αυτή την μετάβαση. Το περίμενε δεν αφορά να έρθει ένας άλλος άνθρωπος, αφορά να ωριμάσεις και εσύ μέσα σου για να καταλάβεις αυτό που ζητάς. Στην δικιά μου περίπτωση για άλλο πήγαινα και τελικά μου έτυχε το λαχείο», εξομολογήθηκε συγκινημένος.

Σχετικά με το γάμο του που παρόλο που δεν ήθελε να τον καλύψουν τα κανάλια (δείτε το βίντεο που είχε ανεβάσει), τελικά είχε και κάμερες αλλά και φωτογράφους σχολίασε: «Μέσα σε όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται στον κόσμο δεν ήθελα να γίνω μέρος του gossip.. ήθελα να είχα θέση εγώ την άποψη μου για το πως αισθάνομαι για αυτό το πράγμα, χωρίς να υπάρχει εμπάθεια στους δημοσιογράφους ή απέναντι στην τηλεόραση. Όταν η προσωπική σου ζωή αφορά περισσότερο από το καλλιτεχνικό σου έργο είναι σαν να χάνεις την μπάλα».