Νάνσυ Παραδεισανού: «Δεν θυμάμαι και τι χρώμα εσώρουχο έχω φορέσει» - «Παιδιά σταματήστε! Ε! Έλεος!», σάστισε η Μπακοδήμου

Αμηχανία στον αέρα του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νάνσυ Παραδεισανού: «Δεν θυμάμαι και τι χρώμα εσώρουχο έχω φορέσει» - «Παιδιά σταματήστε! Ε! Έλεος!», σάστισε η Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου σάστισε με την ατάκα που ξεστόμισε η συνεργάτιδά της, Νάνσυ Παραδεισανού, με το που βγήκε στον αέρα η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το μεσημέρι της Κυριακής 31/12. Ακούγεται πως είναι γούρι να φοράει κανείς κάτι κόκκινο, και συνήθως εσώρουχο, στην αλλαγή του έτους, και η δεύτερη επειδή δεν θυμόταν τι είχε φορεσει τελικά, αναρωτήθηκε φωναχτά.

Αμέσως η παρουσιάστρια αντέδρασε με χιούμορ πάντα, απορώντας για ποιο λόγο το ανέφερε αυτό, αφού δεν γνώριζε το άτυμο αυτό έθιμο. Μόλις ενημερώθηκε έκανε πλάκα λέγοντας πως έχει καιρό μπροστά της να τα κάνει αυτά.

Δείτε επίσης: «Έχω υποστεί πολύ μεγάλο bullying» - Αποκάλυψη ''βόμβα'' από τη Νάνσυ Παραδεισανού για τη χρονιά που συνεργάστηκε με τη Σκορδά

Άφωνη η Μαρία Μπακοδήμου με την Νάνσυ Παραδεισανού για το εσώρουχό της

«Δεν θυμάμαι και τι χρώμα εσώρουχο έχω φορέσει για την τελευταία ημέρα του χρόνου», είπε η Νάνσυ Παραδεισανού, με τους συνεργάτες της να κοιτιούνται μεταξύ τους και να αναρωτιουνται αν είναι κόκκινο. Η Μαρία Μπακοδήμου τότε επενέβη λέγοντας: «Για κοίτα. Παιδιά σταματήστε! Ε! Έλεος! Πάμε στο τραπέζι να πούμε τις θεματάρες μας για να κάνουμε την παρέα μας σήμερα τελευταία μέρα του χρόνου. Άκου τώρα η άλλη» και αφού ενημερώθηκε συνέχισε: «Πρέπει να φοράμε κόκκινο εσώρουχο την Πρωτοχρονιά; Είμαι μικρή, έχω μπροστά μου χρόνια...».

Η αντίδραση της παρρουσιάστριας στη δήλωσή της για τον Γιώργο Λιάγκα

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το μεσημέρι της Κυριακής 17/12, συζητήθηκαν έντονα τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τα podcast. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής, δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα podcasts και δεν κάνουμε κανονικές εκπομπές. Το podcast υποτίθεται είναι ένα ραδιόφωνο που κάνεις μια συνέντευξη και προβάλλεται. Από τη στιγμή που στο podcast μπήκαν φώτα, μακιγιάζ, κάμερα και σκηνικό, δεν καταλαβαίνω γιατί το ραδιόφωνο το βαφτίσαμε podcast και το podcast μαζί με το ραδιόφωνο το κάναμε τηλεόραση.

Χάνονται εργατικά χέρια, κάμερες, επαγγελματικό μακιγιάζ κλπ… Αν θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση, να δουλέψουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης για να γίνει μια σωστή εκπομπή. Η γιαλατζί τηλεόραση που την βαφτίσαμε podcast είναι φτηνιάρικο και για μένα κοροϊδεύουμε τον κόσμο».

Δείτε επίσης: «Βγαίνουν ατάλαντοι, αποτυχημένοι και αγράμματοι και κρίνουν με νούμερα τηλεθέασης ανθρώπους που...» - Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας

Ζητήθηκε η άποψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου γι' αυτά τα λόγια, με την ίδια να απομακρύνεται από την κάμερα ευγενικά και έτσι αμέσως μετά την προβολή του βίντεο τον λόγο πήρε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία δήλωσε: «Παιδιά, εντάξει και ο Λιάγκας… κρεσέντο. Άλλο πράγμα το podcast, άλλο πράγμα η τηλεόραση, άλλο τα vlog».

Τότε, όμως, την διέκοψε η Νάνσυ Παραδεισανού: «Ο Γιώργος Λιάγκας στα τηλεοπτικά είναι από τους καλύτερους», είπε και η παρουσιάστρια αντέδρασε:

«Φτάνει με τον Λιάγκα! Πες του να σε πάρει του χρόνου! Έχει μέρες που του κάνεις λιβανιστήρι!». «Δεν θέλω, με είχε. Δεν είναι να με πάρει» της απάντησε και η Μαρία Μπακοδήμου συνέχισε:

«Μάλλον δεν έχει καταλάβει τι γίνεται. Δεν μπορεί να λέει ότι χάνονται εργατικά χέρια, επειδή κάνει κάποιος podcast. Το podcast ή το vlog είναι κάτι που, όταν το κάνω, ελέγχω πλήρως το αποτέλεσμα, λέω ό,τι θέλω γιατί δεν με δεσμεύει η σχέση με κάποιο κανάλι και έχω απόλυτη ελευθερία».