Ελένη Μενεγάκη: Ο άγνωστος ''πόλεμος'' που δέχτηκε από τη μητέρα της - Τα εμπόδια στην αρχή της καριέρας της

Σπάνιο βίντεο με τις δύο κυρίες από το 1997

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη έχει πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου καθώς εκείνη ήταν που τη μεγάλωσε μετά τον θάνατο του πατέρα της, όταν η παρουσιάστρια ήταν πολύ μικρή σε ηλικία (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για τον πατέρα της).

Μέσα από την εκπομπή Γειά Σου προβλήθηκε την Κυριακή 31/12 ένα σπάνιο τηλεοπτικό ντοκουμέντο από το 1997, όταν η Ελένη Μενεγάκη είχε εμφανιστεί μαζί με τη μητέρα της σε εκπομπή, που παρουσίαζε ο Γιώργος Μαρίνος.

Τότε η παρουσιάστρια ήταν στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα με την μητέρα της να αποκαλύπτει δημόσια όχι μόνο πως δεν ήταν σύμφωνη με την εμπλοκή της κόρης της στην τηλεόραση, αλλά και πως προσπάθησε με αρκετούς τρόπους να την αποτρέψει.

Σπάνιο τηλεοπτικό ντοκουμέντο με τη μητέρα της Ελένης Μενεγάκη

«Είναι ο μοναδικός ρόλος, που της πηγαίνει γάντι, αυτός της μητρότητας. Μου αρέσει η ενασχόλησή της με την τηλεόραση αν και με ξάφνιασε αυτό, ήταν κάτι που δεν το περίμενα, ούτε μπορώ να πω ότι βοήθησα για αυτό το πράγμα. Εμπόδιο της μπήκα πάρα πολλές φορές για να μην γίνει», είχε πει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελένης και του Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 όταν ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

Φωτογραφίες: Instagram