Στέλιος Ρόκκος: «Πως να αντέξει τόσο πόνο; Καλή δύναμη στη μάνα σας!» - Ρίγη συγκίνησης με τα μηνύματα συμπαράστασης για τον θάνατο του αδερφού του

Ο κόσμος στο πλευρό του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η μοίρα έμελε να παίξει ένα τραγικό παιχνίδι στον Στέλιο Ρόκκο και στην οικογένειά του, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 30/12 έγινε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του τραγουδιστή, Νίκος Ρόκκος (δείτε εδώ την ανάρτηση της κόρης του).

Για την ώρα η οικογένεια δεν έχει παραχωρήσει κάποια δήλωση για τον αιφνίδιο θάνατο του Νίκου Ρόκκου, ωστόσο με το που έγινε γνωστή η φλιβερή είδηση αναρτήθηκε μια δημοσίευση από το νυχτερινό μαγαζί, που τραγουδάει ο Στέλιος Ρόκκος σε ένδειξη συμπαράστασης.

Κάτω από το εν λόγω post ο κόσμος θέλησε και εκείνος με τη σειρά του να συμπαρασταθεί στον τραγουδιστή γράφοντας λόγια καρδιάς κα αγάπης τόσο προς την υπόλοιπη οικογένεια, όσο και προς τον ίδιο τον τραγουδιστή.

Τα συγκινητικά μηνήματα συμπαράστασης στον Στέλιο Ρόκκο

/

Στέλιος Ρόκκος - Αδερφός - Πέθανε - Μηνύματα
Στέλιος Ρόκκος - Αδερφός - Πέθανε - Μηνύματα

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον πνιγμό του άτυχου άνδρα

«Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, ότι 50χρονος ημεδαπός, είχε μεταβεί για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στην περιοχή όρμου Κέρου ν. Λήμνου και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά σκάφη. Ο 50χρονος, εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία “ΑΜΝΙΟΥ” (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου).

Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή του ΕΡ/ΚΟΥ σκάφους “ΕΙΡΗΝΗ” Τ.Μ. 40 και διακομίσθηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούνδρου», αναγράφει η ανακοίνωση του Λιμενικού.