Στέλλα Μιζεράκη: «Τον έχω μέσα στην καρδιά μου...» - Γροθιά στο στομάχι τα λόγια της για τα 4 χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

«Έχω πολλές φωτογραφίες...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Μάϊο που μας πέρασε έκλεισαν τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, του νεαρού παίκτη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι ''Power of love'' δημιουργώντας τότε μάλιστα σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη.

Η πρώην σύντροφος του Πάνου, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σε τροχαίο με τη μηχανή του - μιλάει πάντα με τα καλύτερα για τον Ζάρλα και για τις αναμνήσεις, που έχει από την εποχή που υπήρξαν ζευγάρι (δείτε εδώ την ανάρτηση της μητέρας του για τα 4 χρόνια θανάτου του).

Η Στέλλα Μιζεράκη παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Γειά Σου, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 30/12 με την ίδια να μιλάει μεταξύ άλλων για τον Πάνο και για τον τόσo γρήγορο χαμό του.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα

«Τον θυμάμαι και τον έχω μέσα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου έτσι ακριβώς όπως ήταν και έτσι όπως τον αγαπήσαμε και θέλω να έχω αυτή την εικόνα και αυτή την ανάμνηση. Έχω πολλές φωτογραφίες στο κινητό μου - από το παιχνιδι - κάποιες φορές τυχαίνει να τις δω, αλλά δεν το αποφεύγω», είπε η Στέλλα Μιζεράκη.

«Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν...»

Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε το πρωί της Τρίτης 31/5/2023 στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με την ίδια ακόμα να μην μπορεί να πιστέψει ότι έχει χαθεί o πρώην σύντροφός της, Πάνος Ζάρλας.

«Σαν χθες μου φαίνονται αυτά τα τρία χρόνια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουν περάσει τόσα πολλά. Μου φαίνεται σοκαριστικό το πως περνάει ο καιρός και το πως σκέφτεσαι τους ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή και να είναι σαν να τους είχες δει πριν μία ώρα.

Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν φύγει, όταν γιορτάζαμε τα γενέθλιά του όλοι μαζί. Τον έχω εικόνα πάντα με το χαμόγελο και αυτό δεν σβήνετε. Πηγαίνω στην εκκλησία και ανάβω κερί και στο μνήμα αφήνω ένα λουλούδι. Είναι επώδυνο να το θυμάσαι συνέχεια αυτό το γεγονός», είχε πει η Στέλλα Μιζεράκη.