Μαίρη Μηνά: «Πάγωσα! Μούδιασα! Συναντήθηκα με επιλόχειο κατάθλιψη» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την απόκτηση της κόρης της

«Γιατί δεν με προειδοποίησες; Γιατί δεν με προστάτευσες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαίρη Μηνά: «Πάγωσα! Μούδιασα! Συναντήθηκα με επιλόχειο κατάθλιψη» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την απόκτηση της κόρης της

Η Μαίρη Μηνά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά - δες, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 31/12 με την ηθοποιό να μιλάει αναλυτικά και εξομολογητικά για την απόκτηση της κόρης της (δείτε εδώ πως θα βαφτιστεί) και το ταξίδι της μητρότητας.

Να θυμίσουμε εδώ, πως πριν από έναν χρόνο η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το οποίο όπως αποκάλυψε η ηθοποιός δεν ήρθε στη ζωή τους προγραμματισμένα.

Μάλιστα η Μαίρη Μηνά δε δίστασε να αναφερθεί και στα πιο σκοτεινά σημεία της μητρότητας μιλώντας για την επιλόχειο κατάθλιψη. Όπως τόνισε δεν είναι σίγουρη για τον αν μπήκε βαθιά μέσα σε αυτή τη συνθήκη, αλλά ξέρει πως φλέρταρε μαζί της.

Η εξομολόγηση της Μαίρης Μηνά για την επιλόχειο κατάθλιψη

«Όταν όμως έμεινα έγκυος, γιατί από εκεί ξεκινάει η μητρότητα για μένα, όχι μόνο όταν έρχεται το παιδί στον κόσμο, έλεγα στην μητέρα μου ''γιατί δεν με προειδοποίησες; Γιατί δεν μου είπες; Γιατί δεν με προστάτευσες;''. Για μένα ήταν μια δύσκολη περίοδος αυτή της εγκυμοσύνης. Εννοώ όλη αυτή η ορμονική έξαρση και το ότι δεν ήταν κάτι που το είχαμε προγραμματίσει, επειδή δεν είμαι άνθρωπος της αλλαγής αλλά μ’ αρέσει πολύ να έχω τον έλεγχο στα πράγματα. Και αν επέλθει μια αλλαγή, θα την έχω επιλέξει και θα την έχω μελετήσει η ακόμα και αν τυχοδιωκτικά θα είναι δική μου απόφαση.

Θέλαμε κάποια στιγμή να κάνουμε παιδί, αλλά δεν ξέραμε ότι θα είναι αυτή στιγμή. Όταν ήρθε εγώ πάγωσα, μούδιασα. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ και μαζί με όλο αυτό το ορμονικό και τις δικές μου προβλέψεις για στο μέλλον όλα αυτά με πελάγωσαν. Φλέρταρα πάρα πολύ, δεν ξέρω αν συναντήθηκα κιόλας με επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά είμαι σίγουρη ότι φλέρταρα πάρα πολύ μαζί της. Στον ερχομό της άλλαξε το τοπιό, γιατί μετατοπίστηκε όλη η προτεραιότητα και έγινε μια βουτιά από όλο αυτό το εγωκεντρικό πράγμα, μετατοπίστηκε όλο σε εκείνη», είπε η Μαίρη Μηνά.