Χάρης Βαρθακούρης: «Όταν ανακαλύψαμε ότι το σπέρμα μου λειτουργεί...» - Ασύλληπτη αποκάλυψη για την πρώτη εγκυμοσύνη της Αντελίνας Βαρθακούρη

«Τη γυναίκα μου τη γνώρισα Τρίτη και την Κυριακή...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: «Όταν ανακαλύψαμε ότι το σπέρμα μου λειτουργεί...» - Ασύλληπτη αποκάλυψη για την πρώτη εγκυμοσύνη της Αντελίνας Βαρθακούρη

Ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν καλεσμένος την Κυριακή 31/12 στην εκπομπή Μαμά-δες με τον τραγουδιστή να μιλάει για την Αντελίνα Βαρθακούρη, τις δύο κόρες τους και την ίδιαιτερη γνωριμία τους που σήμερα μετράει 15 χρόνια σχέσης (δείτε εδώ την γκάφα του στην επέτειό τους).

Όπως τόνισε ο τραγουδιστής για μία ακόμη φορά εκείνος και η Αντελίνα γνωρίστηκαν μέσα από το facebook με τη συνέχεια του έρωτα τους να εξελίσσεται σύντομα σε οικογένεια, καθώς η αγαπημένη του στους 2 μήνες είχε μείνει έγκυος.

Μάλιστα, η εγκυμοσύνη της Αντελίνας Βαρθακούρη στη μικρή τότε Λιόνα ολοκληρώθηκε στον 8ο μήνα της κύησης, κάτι που εκ του αποτελέσματος δεν έφερε κανένα πρόβλημα στη σημερινή, υγιέστατη κόρη τους.

Η αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για τον πρόωρο τοκετό της Αντελίνας Βαρθακούρη

«Έγώ δεν το καταλάβαινα γιατί ήξερα ότι το παιδάκι μας θα βγει και σε τέσσερις εβδομάδες θα το έχουμε στο σπίτι. Συνειδητοποίησα τότε πως για την μητέρα ήταν μια τραυματική εμπειρία. Μπορεί να έχεις ενοχές ή να νιώθεις ότι κάτι έκανες, για παράδειγμα ότι δεν έπρεπε να έχεις φάει εκείνο το φαγητό που έφαγες. Γενικά όμως φαντάζομαι πως μπορείς να σκεφτείς αν θα έχει κάποιο πρόβλημα αυτό το παιδάκι ή αν θα μπορεί να έχει κάτι

Εμάς κάνει ό,τι γουστάρει είναι αρχηγός και της οικογένειας και του σχολείου και της παρέας. Δηλαδή δεν ξέρω, ίσως πρέπει όλα τα παιδιά να γεννιούνται στους οκτώ μήνες. Ίσως στους 9 καίγονται και οι 8 μήνες είναι οι σωστοί για να βγει κάποιος», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Η γνωριμία με τη σύζυγό του

«Με την Αντελίνα όταν ανακαλύψαμε ότι το σπέρμα μου λειτουργεί ήταν Δεκέμβριο και ήμασταν μαζί από τον Οκτώβρη. Στο δίμηνο πανω μου είπε μάντεψε ποιος θα γίνει πατέρας. Εγώ τη γυναίκα μου τη γνώρισα Τρίτη και την Κυριακή συζούσαμε, οπότε ήταν όλο με πιο γοργούς ρυθμούς.

Τη γνώρισα Τρίτη και της είπα το Σ/Κ να πάμε μια εκδρομή. Την είχα αποθηκευμένη η γυναίκα μου πριν την γνωρίσω. Καταλάβα ότι αυτή είναι η γυναίκα, που θα μου βάλει τα δύο πόδια σε μία σαγιονάρα», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.