Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Σε πέτρινη πισίνα στο δάσος μαζί με τον Πάρη - Έφτασαν επιτέλους στο μαγευτικό Τουλούμ

«Επιτέλους ρε παιδιά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J-touni - NDP
J-touni - NDP

Οι τελευταίες ημέρες πριν από την αλλαγή του χρόνου δεν ήταν οι αναμενόμενες για την Ιωάννα Τούνη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό τους Πάρη, καθώς η οικογένεια χρειάστηκε να ακυρώσει το πρώτο τους ταξίδι (δείτε εδώ) λόγω ασθένειας του μοντέλου.

Στη συνέχεια, οι τρεις τους βρέθηκαν για λίγες ημέρες στο εξοχικό του Δημήτρη στην Αράχωβα κανονίζοντας από εκεί το νέο τους ταξίδι - μαζί με την παρέα τους - για την αλλαγή του 2023! Τα πράγματα ωστόσο αλλάξαν για μία ακόμη φορά.

Το ζευγάρι ξεκίνησε από την Ελλάδα με προορισμό το Τουλούμ, ωστόσο στο αεδρόμιο συνάντησαν νέα εμπόδια και έτσι μεταφέρθηκαν προσωρινά στην Πορτογαλία. Αισίως λοιπόν την Κυριακή 31/12 Τούνη και Αλεξάνδρου με μία οικογενειακή φωτογραφία από πισίνα του Τουλούμ έκαναν γνωστό, πως έφτασαν στο προορισμό τους!

Η οικογενειακή φωτογραφία Τούνη και Αλεξάνδρου με τον γιο τους στο Τουλούμ

«New Year’s eve at #Tulum.
Χρόνια πολλά από όλη την οικογένεια.

P.S: Επιτέλους ρε παιδιά, φτάσαμεεεεεεεε», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Η περιπέτεια μέχρι να φτάσουν εκεί

«Πετούσαμε από Αθήνα με ενδιάμεση Λισαβόνα για να φτάσουμε Κανκούν, όπου εκεί θα βρίσκαμε και την παρέα μας, για να περάσουμε πάρα πολύ ωραία στο Μεξικό. Είχαμε κλείσει να πάμε τα Χριστούγεννα, αλλά το ακυρώσαμε δύο φορές, γιατί ο Δημήτρης μπήκε δύο φορές νοσοκομείο. Για να καταλάβετε πόσο δεν μας θέλει αυτό το ταξίδι... Γελάει και ο κάθε πικραμένος. Τέλος πάντων. Φτάνουμε Λισαβόνα και έχουμε αναμονή περίπου μιάμιση ωρίτσα για να μπούμε στην επόμενη πτήση και με το που φτάνουμε στο αεροδρόμιο, έχω κανονίσει να παραλάβουμε μόνο το καρότσι, ενώ όλες οι βαλίτσες μας είναι να μεταφερθούν κατευθείαν από την Αθήνα στο Κανκούν, γιατί θα χάναμε την πτήση. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο ωραία και καλά και δεν βλέπω κανένα καρότσι...

Το μωρό εντωμεταξύ είναι 10+... Ρωτάμε ξανά και ξανά το προσωπικό και μας είπαν να πάμε στην παραλαβή αποσκευών γιατί μπορεί να είχε γίνει λάθος και έτσι βγήκαμε από τον χώρο που έπρεπε να περιμένουμε για την πτήση και περιμέναμε πόση ώρα για το καρότσι. Εκεί είδαμε την βαλίτσα με τα πράγματα του μικρού την οποία θα την χάναμε κανονικά, γιατί δεν θα την παραλάμβανε κανείς. Προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε με το προσωπικό για να πάρουμε τη βαλίτσα μαζί μας για να μην κάνουμε πάλι check in που η αναμονή είναι τεράστια, αφού εκείνοι έκαναν λάθος και την άφησαν σε λάθος χώρα πρακτικά. Προσπαθούμε να βρούμε λύση, τρέχουμε να προλάβουμε την πτήση με το μωρό να πηγαίνει πάνω κάτω.. Φτάνουμε καταλαχανιασμένοι. 13:10 πετούσε το αεροπλάνο μας και εμείς φτάσαμε 13:00. Έχω πάθει mental break down, να κλαίω εγώ με αναφιλητά και τους παρακαλούσαμε να μπούμε. Δεν μας άφησαν ποτέ! Πάρα πολύ νευριασμένη και πάρα πολύ στενοχωρημένη. Φάγαμε τεράστια ταλαιπωρία, δεν αναλάμβανε κανείς την ευθύνη», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη τονίζοντας πως μέσα σε όλα αυτά έπρεπε να βρει τελευταία στιγμή μεταφορικό μέσο και δωμάτιο να μείνουν.