Λάκης Λαζόπουλος: «Φτάνει ο εμβολιασμός ασυγκινησίας...» - Το μήνυμα του για τη νέα χρονιά

«Πάμε, δυνατά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Τις ευχές του για το νέο έτος έστειλε με τη σειρά του και ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, με ένα κείμενο στα social media, θέλησε να στείλει, παράλληλα και ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους ακολούθους του για την καινούργια χρονιά.

Ο Λάκης Λαζόπουλος συνηθίζει να εκφράζει τις απόψεις του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, μέσα από παλαιότερη του ανάρτηση, ξέσπασε εξαιτίας των όσων συμβαίναν στην Πάρο σχετικά με την μεγάλη αύξηση των beach bars με τις ξαπλώστρες τους στις διάφορες παραλίες του νησιού. Ο παρουσιαστής, λοιπόν, εξήγησε πως δεν επιθυμεί να δει το κυκλαδίτικο νησί γεμάτο ξαπλώστρες, χωρίς κενό χώρο (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Οι ευχές του Λάκη Λαζόπουλου για το νέο έτος

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Λάκης Λαζόπουλος, ευχήθηκε για το 2024, με ένα κείμενο και μια φωτογραφία όπου στέκεται μπροστά από το πατρικό του σπίτι στη Λάρισα.

«Έφυγε κι αυτός ο χρόνος! Ο επόμενος χρόνος να είναι ψηλά! Ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα χρόνια! Με γέλιο ο καινούργιος χρόνος» έγραψε.

«Φτάνει ο εμβολιασμός ασυγκινησίας! Πάμε, δυνατά» πρόσθεσε το κείμενο του ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2024

Η εξομολόγηση του Λάκη Λαζόπουλου για το θάνατο

Το βράδυ, Τρίτη 19/12, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή "The 2night show", και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα όνειρο, που είχε από μικρός και τον έκανε να δημιουργήσει και να γράψει τη νέα του θεατρική παράσταση.

«Το έργο, "Όταν Πέθανα", το έγραψα μέσα σε 15 μέρες, τους ρόλους τους ακούω μέσα στο κεφάλι μου και αντιγράφω αυτό που ακούω. Πρώτα πρέπει να τους σχεδιάσω και μετά να τους αφήσω κάπου για να τους ακούσω. Γι’ αυτό δεν θα δεις ποτέ μουντζούρα στα γραπτά μου, γράφω με το χέρι

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης είναι για έναν άνθρωπο, ο οποίος πεθαίνει, αλλά δεν πεθαίνει το ακουστικό του νεύρο. Είναι σιγά σιγά σαν να σου δίνει ο Θεός ένα δώρο να ζήσεις άλλες δέκα μέρες, ώστε να δεις ποιοι είναι οι άνθρωποι γύρω σου. Από μικρό παιδί έβλεπα το ίδιο όνειρο, ότι έχω πεθάνει, με πηγαίνουν στην εκκλησία και στην εκκλησία βγαίνω εγώ απ’ το φέρετρο, πιάνω ένα μικρόφωνο και τους κάνω όλους να γελάνε.

Αυτό ήταν παιδικό μου όνειρο και με έναν τρόπο αυτό το παιδικό μου όνειρο αποφάσισα μέσα από κάποιες συγκυρίες να δένουν όλα όσα έχω ζήσει στο κεφάλι μου και είπα, ας πούμε λοιπόν ότι πεθαίνω. Τι θα ήθελα να δω; Είανι και σχετικό με το γεγονός, ότι περνούσα δύσκολα εκείνη την περίοδο και με το θάνατο της γυναίκας μου», αποκάλυψε για τη νέα του παράσταση και την ιδέα του για αυτή.

Επιπλέον, σχολίασε και τους συναδέλφους του καλλιτέχνες, λέγοντας, ότι «O ρόλος του καλλιτέχνη είναι να μη κάνει κωλοτούμπες. Δεν έκανα ποτέ καμία κωλοτούμπα. Σέβομαι τον κόσμο τόσο πολύ, που δε θα αλλάξω τη γνώμη μου για να τους αρέσω, θα πω αυτό που είναι να πω, κι ας με δικάσουνε και με καταδικάσουνε. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα έκανα τα ίδια, γιατί ήταν αυτά που πίστευα, δε με έβαλε κανείς να τα κάνω, επειδή σκέφτομαι. Το σύστημα, αν θέλει να σε τιμωρήσει, έχει τον τρόπο. Κανείς δεν ήρθε μπροστά μου να μου πει τι τους ενοχλούσε, ποτέ, πήραν όλοι οι δημοσιογράφοι τα όπλα και με πυροβολούσαν. Με πέτυχαν μερικές σφαίρες, αλλά δεν έγινε και κάτι».