Άντζελα Γκερέκου: Αβάσταχτος ο πόνος του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου - ''Ραγίζει'' καρδιές 2,5 χρόνια μετά την απώλειά του

Η συγκινητική της ανάρτηση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άντζελα Γκερέκου γιόρτασε τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου με την ηθοποιό να έχει πάντα και παντού στο πίσω μέρος του μυαλού της τον αγαπημένο της, Τόλη Βοσκόπουλο.

Μέσα μάλιστα από μία ανάρτηση, που έκανε η ηθοποιός την Κυριακή 31/12 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σπάνιο εορταστικό εξώφυλο περιοδικού από το μακρινό 1972 με τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Όπως είναι φυσικό η απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου είναι τεράστια όχι μόνο για όλη την Ελλάδα, που τον λάτρεψε μέσα από τις ερωτικές του ερμηνείες αλλά και για την αγαπημένη του οικογένεια και τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε επίσης: «Ήμουν ερωτευμένη πλατωνικά μαζί του» - Η Άντζελα Γκερέκου "σπάει" τη σιωπή της για την σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Η συγκινητική ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Μια γλυκεια ευχή από μια γλυκεια Ανάμνηση!!!!Πάντα εδώ!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου.

Η εξομολόγηση της για τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Έχει μείνει ένας μικρός θυμός μέσα μου από την δύσκολη περίοδο με τον Τόλη. Όταν βλέπω τα στεναχωρημένα βλέμματα στις φωτογραφίες, λυπάμαι γιατί φέρθηκαν έτσι σε αυτόν τον άνθρωπο. Του Τόλη δεν του είχε μείνει θυμός. Εγώ το έχω δουλέψει. Μου έλεγε "Άντζελα, είμαστε μαζί; Τι θα καταλάβουν;". Δέχτηκε ένα τόσο άδικο κυνηγητό που αρρώστησε.

Τον στενοχωρούσε ότι στεναχωριόμασταν εμείς και το παιδί μας, δηλαδή ότι το δικό του θέμα - που ήταν άδικο για εκείνον και πέρα από την αλήθεια - στην ουσία έβλαπτε την οικογένειά του. Εμείς προσπαθούσαμε να του δείξουμε ότι δεν είναι έτσι. Ήταν τόσο άρχοντας και μέσα του τόσο γενναιόδωρη ψυχή που ήθελε να σε βλέπει να είσαι καλά. Το έχω ξαναπεί αλλά όλη η περιουσία του Τόλη δεσμεύτηκε από κακοδικίες και από κακή δημοσιότητα και κανείς δεν τόλμησε να πει ότι έχουν γίνει λάθη», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Η απουσία του Τόλη ήταν τραγικά δύσκολη. Παλεύουμε. Στη ζωή όλα ρέουν, τίποτα δεν τελειώνει. Τον θάνατο τον αντιμετωπίζω ως ότι δεν είναι το τέλος. Το πένθος κρύβεται, αλλά δεν φεύγει ποτέ, σε αφήνει και ζεις. Και θα έρθει κάποια στιγμή να βγει. Αυτό είναι καλό. Είναι πολύ εγωιστικό να μπεις στο πένθος και να μείνεις εκεί. Θα το ζήσεις, θα το θρηνήσεις και είναι δική σου δουλειά πώς θα βγεις», δήλωσε σε άλλο σημείο.

«Τον θαύμαζα και ακόμη τον θαυμάζω και ανακαλύπτω στοιχεία του. Έφυγε με αξιοπρέπεια, όπως ήθελε, γιατί ίσως ένιωθε ότι αν συνέχιζε να ζει δεν θα ήταν ο ίδιος καθώς έφθινε η υγεία του. Ήθελε να δει την κόρη μας να μεγαλώνει κι άλλο, αλλά από εκεί που είναι της στέλνει δώρα. Εγώ τον αποχαιρέτησα όπως έπρεπε και εκείνος λίγο πριν μπει στην εντατική και ξύπνησε για μας, είμαι σίγουρη για αυτό, για εμένα και τη Μαρία. Πηγαίναμε, μιλούσαμε για λίγες μέρες», είχε πει η Γκερέκου πριν από λίγους μήνες στο Στούντιο 4 (δείτε εδώ τι συνέβη τις τελευταίες του ώρες στην κλινική).