Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Μοναχική έξοδος στα μπουζούκια χωρίς τον Πηλαδάκη - Εντυπωσιακή με maxi λευκό φόρεμα και άνοιγμα στο πόδι

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι γιορτές βρήκαν τη Ναυσικά Παναγιωτακπούλου δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα. Πρόσφατα μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε σε μία νέα βραδινή έξοδο, που έκανε στο νυχτερινό κέντρο ''Nox''.

Το γνωστό μοντέλο έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με τον αέρα της μπαίνοντας στο μαγαζί φορώντας λευκό, μακρύ φόρεμα με άνοιγμα στο πόδι συνδυάζοντάς το με λευκά πέδιλα, που είχαν χρυσές λεπτομέρειες.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ναυσικάς Παναγιωτακπούλου

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου διασκέδασε στο μαγαζί, που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος - πολύ καλός φίλος εκείνης και του συντρόφου της, Κώστα Πηλαδάκη - χωρίς ωστόσο εκείνον αυτή τη φορά στο πλευρό της (δείτε εδώ την τελευταία κοινή τους έξοδο).

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Moναχική έξοδος

Το ξεκαθάρισμα της Παναγιωτακοπούλου στις αδιάκριτες ερωτήσεις για τη σχέση της με τον Πηλαδάκη

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε βραδινή εκδήλωση και τη σταμάτησε για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, εξήγησε βάσει προηγούμενων δηλώσεων που έχει κάνει, πως θα προτιμούσε να μιλά για άλλα ζητήματα κάθε φορά που της παίρνουν συνέντευξη, πιο σοβαρά, καθώς θεωρεί πως δεν θα έπρεπε ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι να ασχολούνται με όσα συμβαίνουν στη σχέση και στην προσωπική ζωή ενός ανθρώπου γενικότερα.

«Δεν είπα ότι πρέπει να έχω άποψη για όλα τα κοινωνικά και πολιτικά θέματα, δεν είμαι παντογνώστης, αλλά γιατί να ασχολούμαστε με τα προσωπικά του άλλου», σημείωσε χαρακτηριστικά.