Οδυσσέας Σταμούλης: «Μένει μόνος του στο σκοτάδι!» - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από συνάδελφο του ηθοποιού στην παράσταση που παίζουν

«Ζει τη μεγαλύτερη τραγωδία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από σχεδόν πέντε μήνες έφυγε από τη ζωή ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη με το 11χρονο αγόρι να πνίγεται μέσα στη θάλασσα της Ικαρίας, που κολυμπούσε κάνοντας εκεί διακοπές με τη μητέρα του (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Λιμενικού).

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας στη ζωή του ηθοποιού τον συγκλόνισε, καθώς έχασε σε μια ημέρα ό,τι πολυτιμότερο είχε αποκτήσει. Το πένθος είναι και θα είναι ανείπωτο για τον Οδυσσέα Σταμούλη, ωστόσο ο ίδιος πρέπει να συνεχίσει όπως μπορεί και να κοιτάξει μπροστά.

Έτσι λοιπόν τους τελευταίους μήνες βλέπουμε τον ηθοποιό να συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση «Ένας Βλάκας και μισός» με τον συνάδελφο του, Θοδωρή Ρωμανίδη να παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη μιλώντας για το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στον Σταμούλη.

Οι δηλώσεις συναδέλφου του Οδυσσέα Σταμούλη για τον θάνατο του γιου του

Στο καστ της παράστασης «Ένας βλάκας και μισός» ήσασταν μαζί με τον Οδυσσέα Σταμούλη με τραγικό γεγονός να αποτελεί ο πνιγμός του 11χρονου γιου του τον Σεπτέμβριο. Πώς το διαχειριστήκατε ως συνάδελφοι;

«Η πιο δύσκολη στιγμή στην επαγγελματική μου πορεία. Να έχεις να «αντιμετωπίσεις» έναν άνθρωπο - συνάδελφο, ο οποίος ζει τη μεγαλύτερη τραγωδία που μπορεί να ζήσει άνθρωπος. Εννοείται ότι τον αγκαλιάσαμε και είμαστε μαζί του, όσο μπορούμε βέβαια. Γιατί, όταν πέσει το βράδυ, εκείνος μένει μόνος του στο σκοτάδι. Και εκεί τι να του κάνεις, πώς να του συμπαρασταθείς; Αν και φαίνεται ουτοπικό, του εύχομαι, όσο γρηγορότερα γίνεται να μάθει να ζει με την πληγή του. Να κλείσει είναι αμφίβολο – δεν κλείνει αυτή η πληγή», είπε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Oδυσσέας Σταμούλης - γιος

Τα πρώτα πλάνα με τον ηθοποιό από την παράσταση

Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Δευτέρας (30/10) είχε κάνει πρεμιέρα η παράσταση, στην οποία παίζει στο θέατρο Aυλαία με την εκπομπή Πρωινό Σουσού να προβάλλει την Τρίτη (31/10) τα πρώτα πλάνα, καθώς και το πολύ ζεστό χειροκρότημα του κοινού.