Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν όλοι στα κάγκελα, περίμεναν μια...» - Η αποκάλυψή της για τον θάνατο του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου

«Να μη συμβεί σε άνθρωπο αυτό το πράγμα…»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν όλοι στα κάγκελα, περίμεναν μια...» -  Η αποκάλυψή της για τον θάνατο του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου

Στον θάνατο του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου, αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day, την Τρίτη 2/1. Η παρουσιάστρια η οποία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τις γιορτές, επικοινωνήσε με τους συγγενείς του και μετέφερε το κλίμα και αλλά και το τι συνέβη το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Ρόκκος, βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα, από πνιγμό στη Λήμνο, το Σάββατο 30/12. Η είδηση επιβεβαιώθηκε έμμεσα, μέσα από ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής (δείτε εδώ), ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκε επίσημα και από το Λιμενικό Σώμα.

Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον θάνατο του Νίκου Ρόκκου

«Έτυχε την Κυριακή και είδα τη γυναίκα που έχει τις δημόσιες σχέσεις του μαγαζιού που εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη ο Στέλιος Ρόκκος. Όλες αυτές τις στιγμές που είχαν την αγωνία το βράδυ, να ενημερωθούν για την πορεία των ερευνών, η ελπίδα όλων φυσικά ήταν ένα καλό νέο

«Από τη στιγμή που κινητοποιήθηκαν οι αρχές για τον εντοπισμό του, ήταν όλοι στα κάγκελα, περίμεναν μια καλή είδηση, ένα σημάδι αισιοδοξίας, το οποίο δεν ερχόταν. Όταν τελικά τον εντόπισαν νεκρό, το σοκ ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Μέσα σε δυο χρόνια πέθαναν δυο αδέλφια» αποκάλυψε.

«Η μητέρα τους ζει, η φυσική εξέλιξη δεν είναι να αποχαιρετά η μάνα τα παιδιά της. Πολύ δύσκολες στιγμές. Ο ίδιος δεν μπορούσε να το πιστέψει. Δεν θέλεις να πιστέψεις την πραγματικότητα. Έφυγε με την πρώτη πρωινή πτήση στις 7:00 για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του και την οικογένεια του αδελφού του. Να μη συμβεί σε άνθρωπο αυτό το πράγμα…» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το σπίτι - διαμάντι του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο

Ο ίδιος έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του:

«Μένω σε μια παραλία που έχει μόνο ένα σπίτι, το δικό μου. Το έχτισα εκεί για να έχω την ησυχία μου..Zoύσα στα κόκκινα! Ακόμα ζω στα κόκκινα, βασικά! Απλώς φροντίζω πλέον να υπάρχουν λίγα και καλά πράγματα στην καθημερινότητά μου. Το ένα είναι η μουσική και το άλλο η ζωή στη Λήμνο, όπου έχω κάποιες μεγάλες μου αγάπες εκεί. Από τους παιδικούς μου φίλους και την ομορφιά του νησιού μέχρι το ότι μυρίζω ακόμη τη μάνα μου που ζει στο διπλανό χωριό.

Έχω και το φουσκωτό, που, όταν μου τη δώσει, το παίρνω και πάω για ψάρεμα. Αλλά και το εργαστήρι που φτιάχνω διάφορες ξύλινες κατασκευές. Με τη γυναίκα μου έχουμε περάσει πλέον σε ένα άλλο βιοτικό επίπεδο. Τρώμε πιο υγιεινά, ζούμε πιο ήσυχα, όλα μου κάνουν ωραία εκεί. Πίστεψέ με, αν συνέχιζα να μένω εδώ, θα ήμουν μαραζωμένος. Και τώρα θα τσακωνόμασταν, δεν θα τα λέγαμε», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή στο περιοδικό People.

Το home cinema στο σπίτι του Ρόκκου στη Λήμνο

Το δωμάτιο -ντουλάπα στο σπίτι του Ρόκκου στη Λήμνο