Στέλιος Ρόκκος: Πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του αδερφού του, Νίκου - «Και ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από καρδιά και ο μεγαλύτερος αδερφός, Κώστας...»

Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency / Facebook Νίκος Ρόκκος
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency / Facebook Νίκος Ρόκκος

Ο Στέλιος Ρόκκος έχασε τον αδερφό του, Νίκο, λίγο πριν μπει το 2024. Ο 50χρονος είχε φύγει με την βάρκα του για ψάρεμα, ωστόσο πέρασαν ώρες χωρίς να δώσει σημεία ζωής και έτσι η οικογένειά του κινητοποιήθηκε και ζήτησε τη βοήθεια του Λιμενικού. Λίγη ώρα αργότερα, αφού πρώτα εντόπισαν άδειο το καΐκι του με τον εξοπλισμό του, βρήκαν το άψυχο σώμα του σε μία παραλία.

Μέχρι στιγμής αναφέρεται πως ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πνιγμό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega Καλημέρα, σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία - νεκροτομή του, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Δείτε επίσης: Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση της ανιψιάς του Στέλιου Ρόκκου για τον πνιγμό του πατέρα της - Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Η αποκάλυψη για τον θάνατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου και η κηδεία

«Το κλείσιμο του 2023 ήταν σοκαριστικό για το νησί της Λήμνου και το ξεκίνημα του 2024 μας βύθισε στη θλίψη, καθώς ήταν ξαφνικός ο θάνατος του Νίκου Ρόκκου, ενός πραγματικά πολύ αγαπητού ανθρώπου στην κοινωνία μας. Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο, μία μέρα ρουτίνας, πηγαίνοντας στη θάλασσα που τόσο αγαπούσε. Έκανε ψαροντούφεκο, ήταν επάγγελμα και χόμπι. Ήταν ένας άνθρωπος γεροδεμένος που του άρεσε να βρίσκεται στη θάλασσα. Ήταν έμπειρος, είχε πάρα πολλές ώρες στη θάλασσα με δικό του καΐκι. Επαγγελματικά δραστηριοποιούνταν και στον χώρο της εστίασης.

Όταν έσκασε, λοιπόν, η είδηση το απόγευμα του Σαββάτου ότι έχει σημάνει συναγερμός και γίνεται μία επιχείρηση εντοπισμού του Νίκου, όλοι ξαφνιαστήκαμε και μουδιάσαμε. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι όλα θα λήξουν πολύ ομαλά κι ότι ο έμπειρος Νίκος θα είχε καταφέρει να μείνει κάπου», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Σκαπέτας, δημοσιογράφος του Λήμνος FM στον αέρα και συνέχισε:

«Σήμερα θα φτάσει ιατροδικαστής στη Λήμνο και θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του. Οι εικασίες είναι διάφορες και τα σενάρια από στόμα σε στόμα είναι αρκετά. Δεν θέλω να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Περιμένουμε το αποτέλεσμα. Ακούγεται ότι ίσως είναι θέμα καρδιάς. Και ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από καρδιά και ο αδελφός του, Κώστας, πριν από δύο χρόνια έφυγε από καρδιά. Και ο Στέλιος Ρόκκος είχε πρόσφατα ένα επεισόδιο. Μένει να δούμε αν προέρχεται ο θάνατος του Νίκου Ρόκκου από κάποιο πρόβλημα καρδιάς».

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η κηδεία του άτυχου άνδρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.