Πέντε μηνών έγκυος γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Δεν κρύβεται άλλο...» - Η προσωπική της αποκάλυψη

«Το '23 μου έφερε το πιο ωραίο δώρο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πέντε μηνών έγκυος γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Δεν κρύβεται άλλο...» - Η προσωπική της αποκάλυψη

Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο οι fans του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Καινούργιου πολύ πιθανό να θυμούνται τις παλαιότερες εμφανίσεις της. Η Ειρήνη Γκανιάτσου ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έβαλαν το λιθαράκι τους για την επιτυχία του «Φτιάξε καφέ να στα πω», και πλέον έχει πολλά να μας... πει, αφού με μία ανάρτηση αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Σίγουρα η παρουσιάστρια θα θυμάται με τον ωραιότερο τρόπο τη χρονιά που έφυγε και αυτή που μόλις ξεκίνησε. Η Ειρήνη Γκανιάτσου κρατούσε κρυφή αυτή την ευχάριστη είδηση μέχρι πριν από λίγη ώρα, όταν και την αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασε, πλέον η φουσκωμένη κοιλίτσα της δεν κρύβεται, ακόμα και αν ήθελε πλέον να κρατήσει κρυφή αυτή την εγκυμοσύνη. Έτσι αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα όμορφα νέα.

Δείτε επίσης: Ειρήνη Γκανιάτσου: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν μιλούσε με την Κατερίνα Καινούργιου!

«Η ανυπομονησία μου δεν περιγράφεται»

Όπως έγραψε και στην ανάρτησή της: «Νομίζω δεν κρύβεται άλλο. Το ‘23 μου έφερε το πιο ωραίο δώρο της ζωής μου που με αφήνει να το ανοίξω το ‘24 και η ανυπομονησία μου δεν περιγράφεται. Σε περιμένουμε με αδιανόητη αγάπη... Ο Μπαμπάς και η μαμά. Καλή χρονιά λοιπόν σε όλους και φέτος θα ευχηθώ μέσα απ´ την καρδιά μου να συμβούν οι πιο κρυφές σας επιθυμίες», έγραψε στις πρώτες της ευχές, ενώ ζήτησε... θετική ενέργεια καθώς δεν έκρυψε το άγχος της. Όπως συμπλήρωσε βρίσκεται στον 5ο μήνα, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται σταθερά ο σύντροφός της και μελλοντικός πατέρας του παιδιού της, Θανάσης Τρίμης.

Η Ειρήνη Γκανιάτσου συμμετείχε μέχρι το 2018 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που τότε προβαλλόταν στο Epsilon, ενώ στην πορεία αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δική της επιχείρηση ρούχων. Από εκείνο το διάστημα πάντως έλεγε σε φίλους ότι θα ήθελε να βρει τον έρωτα, και να γίνει μητέρα, με το σύμπαν να ακούει την ευχή της και να την πραγματοποιεί!