Super Κατερίνα: Έκοψαν βασιλόπιτα στον αέρα – Ποιος κέρδισε το φλουρί

Τα πειράγματα στην Κατερίνα Καινούργιου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Έκοψαν βασιλόπιτα στον αέρα – Ποιος κέρδισε το φλουρί

Πρώτη εκπομπή του χρόνου για την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα, που με αυτήν την αφορμή αποφάσισαν να κόψουν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα στον αέρα με πολλά σχόλια να ακολουθούν. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παραπονέθηκαν για το μέγεθος των κομματιών, ανάμεσά τους η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Αντρέας Μικρούτσικος, με τον τελευταίο πάντως να μένει ικανοποιημένος από το δικό του, και να τρώει ήσυχα στην άκρη του πάνελ.

Όπως φαίνεται του βγήκε και σε καλό αυτή η ηρεμία, αφού ενώ οι συνεργάτες της έψαχναν για το φλουρί και δεν το έβρισκαν, σε σημείο που πίστεψαν ότι η βασιλόπιτα που τους έδωσε η παραγωγή μπορεί να μην είχε φλουρί κιόλας, τελικά εκείνος πήρε και τη γλύκα. Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε break μέχρι να μοιραστούν τα κομμάτια στους συντελεστές της εκπομπής, και επιστρέφοντας αποκάλυψε και ποιος ήταν ο νικητής.

Το «δώρο» στον Αντρέα Μικρούτσικο που κέρδισε το φλουρί

Στην επιστροφή στον αέρα και ενώ η παρουσιάστρια είχε πάει στην κουζίνα για την πρώτη συνταγή της χρονιάς από τον Πέτρο Συρίγο, έκανε τον πρόλογο: «Μαντέψτε ποιος κέρδισε το φλουρί», για να εμφανιστεί περιχαρής ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κρατώντας το φλουρί στο χέρι, καθώς ήταν ο τυχερός! «Για πάντα μαζί;» τον ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου, αφού εκείνο το τραγούδι έπαιζε στον αέρα, για να λάβει την... πληρωμένη απάντηση: «Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται τύχη!».

«Σημαίνει ότι θα είμαστε για πάντα σε αυτήν την εκπομπή. Το δώρο σου θα είναι ότι θα συνεργαζόμαστε για πάντα», του είπε η παρουσιάστρια και εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Το έκλεψα από τη Χρίσλα». Οι δύο συνεργάτες ξέσπασαν σε γέλια και η εκπομπή επέστρεψε στη φυσική της ροή.