Στέλιος Ρόκκος: Κλεισμένος στο σπίτι του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - Δεν αντέχει να αντικρύσει τη μητέρα του 3 ημέρες από το θάνατο του αδερφού του

Οι δηλώσεις της κουμπάρας του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP / Facebook - Νίκος Ρόκκος
NDP / Facebook - Νίκος Ρόκκος

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου, καθώς λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του, Νίκος Ρόκκος στη θάλασσα της Λήμνου που είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του.

Η απώλεια είναι πολύ μεγάλη, καθώς ο 50χρονος είχε πολύ μέλλον μπροστά του, ήταν υγιέστατος και είχε σχέδια για τα τρία του παιδιά, τις επιχειρήσεις του, αλλά και για το χωριό του ''Καλλιόπη'' στο οποίο εξελέγη πρόεδρος.

Η ψυχολογική κατάσταση του Στέλιου Ρόκκου μετά τον θάνατο του αδερφού του

Όπως αναλυτικά αναφέρει το ρεπορτάζ του T-live μετά από επικοινωνία με την κουμπάρα του τραγουδιστή, ο ίδιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα μέχρι σήμερα δεν έχει βρει το κουράγιο να επισκεφτεί τη μητέρα του, δε δέχεται κόσμο στο σπίτι του και γενικότερα αδυνατεί να διαχειριστεί την απώλεια του Νίκου δύο χρόνια μετά το θάνατο του αδερφού τους Κώστα (δείτε εδώ την ανάρτηση της συντρόφου του Ρόκκου).

Πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία

Μέχρι στιγμής αναφέρεται πως ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πνιγμό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega Καλημέρα, σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία - νεκροτομή του, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η κηδεία του άτυχου άνδρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.