Fame Story: Μεγάλος θρήνος για καθηγητή της ακαδημίας - Πέθανε ο πατέρας του λίγο μετά την Πρωτοχρονιά

Η σπαρακτική του ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fame Story: Μεγάλος θρήνος για καθηγητή της ακαδημίας - Πέθανε ο πατέρας του λίγο μετά την Πρωτοχρονιά

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή για έναν από τους καθηγητές, που είδαμε φέτος στην ακαδημία του Fame Story με τον ίδιο να αποχαιρετάει την Δευτέρα 1/1 με μία ανάρτηση στο instagram τον αγαπημένο του πατέρα.

Ο λόγος για τον χορογράφο Χάρη Κούσιο, που είδαμε στον φετινό κύκλο του μουσικού ριάλιτι να ''ξεκλειδώνει'' σωματικά και χορευτικά τους σπουδαστές. Ο ίδιος λοιπόν, αποχαιρέτησε και διαδικτυακά με πολύ συγκινητικά λόγια τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή λίγο μετά από την αλλαγή του χρόνου.

Δείτε επίσης: Fame Story: Αυτός είναι ο νικητής του Μεγάλου Τελικού

Η συγκινητική ανάρτηση καθηγητή του Fame Story για τον θάνατο του πατέρα του

«Oh Father.

Απελευθερώθηκε το σώμα και η ψυχή του σήμερα το πρωί. Απ' ότι φαίνεται ήθελε να τελειώσει το πάρτυ της Πρωτοχρονιάς και μετά να την κάνει. Γενικά τέτοιος γλεντζές ήταν και δεν περίμενα λιγότερο θεαματική έξοδο!

Η τελευταία του στιγμή στη γη με διαύγεια ήταν η βιντεοκλήση μας προχθές!
Τα τελευταία του λόγια σε μένα αλλά και γενικά σ' αυτή τη ζωή ήταν "Να αγαπάς τον κόσμο, καλή τύχη"! Μετά σιωπή και ησυχία…

Καλή χρονιά σε μας τους ζωντανούς λοιπόν, να γιορτάζουμε τη ζωή και να αγαπιόμαστε :)

Καλή τύχη όπως είπε κι αυτός», έγραψε ο Χάρης Κούσιος.

Λίγα λόγια για τον Χάρη Κούσιο

Ο Χάρης Κούσιος (γεν. 1988) είναι Κύπριος χορευτής, χορογράφος και σκηνοθέτης με βάση την Αθήνα. Το 2011 αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Νίκη Κονταξάκη». H προσωπική του δουλειά μέχρι σήμερα επιχορηγήθηκε από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και από τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Επίσης υποστηρίχθηκε από τα ευρωπαϊκά δίκτυα Aerowaves και Modul-dance, όπως και από το ARC for Dance Festival. Η χορογραφική και video dance δουλειά του παρουσιάστηκε σε διάφορα φεστιβάλ σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Είναι μέλος του Dance Gate Lefkosia και ιδρυτικό μέλος της Στέγης Χορού Λευκωσίας. Ως χορευτής έχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες χορού και από το 2011 συνεργάζεται με τη χορογράφο Alexandra Waierstall.

Πηγή: arcfordancefestival.gr