Σίσσυ Χρηστίδου: Ο αδερφός της με γαλαζοπράσινα μάτια και ο μπαμπάς της ίδιος η παρουσιάστρια - Η οικογενειακή φωτογραφία

Οι τρεις τους στη Θεσσαλονίκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σίσσυ Χρηστίδου τις ημέρες των γιορτών - όσο δεν είχε εκπομπή - βρέθηκε στο Λονδίνο με τους γιους της κάνοντας εκεί Χριστούγεννα και στη συνέχεια πέρασε την Πρωτοχρονιά στον τόπο καταγωγής της στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί λοιπόν με τον πατέρα της και τον αδερφό της υποδέχτηκε η παρουσιάστρια το νέο χρόνο. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως αυτές ήταν οι δεύτερες γιορτές που πέρασε η οικογένειά της μετά τον θάνατο της μητέρας της και έτσι πάντα ενώνονται όλοι μαζί σε αντίστοιχες στιγμές.

Η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου με τον αδερφό της με τον πατέρα της είναι πολύ καλή και έτσι η ίδια αποφάσισε το πρώτο της post στο instagram για το 2024 να είναι με τους δύο αγαπημένους άντρες της ζωής της.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Το ήξερε μόνο η μάνα μου, ο Θοδωρής και ο μπαμπάς μου! Πάμε σε διαφημίσεις να σκουπίσουμε τα δάκρυα» - Συγκινημένη στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Οι φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με τον αδερφό της και τον πατέρα της

«Του 2024 η πρώτη», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο της μητέρας της

«Πίστευα, ότι δε μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό. Πίστευα, ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί, δε θα μπορούσα να σταθώ, στάθηκα. Και με έκανε να νιώσω πάρα πολύ δυνατή εκείνη η στιγμή. Μετά έπρεπε να ζήσω όλη αυτή την ιστορία, όπως κάθε άνθρωπος τη ζει. Αλλά επειδή είχα περάσει πάρα πολύ πόνο και είχα και μεγάλη ανακούφιση από τον πόνο, που γλίτωσε η ίδια, εκείνη η στιγμή ήταν μαγική παρόλο που ήταν τραγική. Κάναμε πολλή ώρα να φωνάξουμε τους γιατρούς», είχε πριν πριν λίγους μήνες η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Ελένη.