Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: Το τελευταίο άκρως ρομαντικό τους βράδυ πριν την αναχώρηση για το Survivor 2024

Τι έκανε το ζευγάρι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρωί της Τρίτης 2/1 οι διάσημοι παίκτες, που θα συμμετέχουν στο Survivor 2024 αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο με τη Μαρία Αντωνά να είναι μία από τις γυναίκες, που θα δούμε στην ομάδα των μπλε (δείτε εδώ φωτογραφίες από το αεροδρόμιο).

Η ραδιοφωνική παραγωγός φεύγει αφήνοντας πίσω της τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος είχε λάβει πρόπερσι μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα είχε φτάσει στον τελικό διεκδικώντας την κούπα.

Το τελευταίο βράδυ της Μαρίας Αντωνά πριν αναχωρήσει για το Survivor 2024

Το τελευταίο βράδυ, που πέρασε λοιπόν μαζί το ζευγάρι ήταν αυτό της Δευτέρας 1/1. Ο ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του μαζί με την καλή τους φίλη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκαναν ένα νυχτερινό μπάνιο σε πισίνα με τους δύο πρώην παίκτες survivor να δίνουν στην Αντωνά τα τελευταία tips για το παιχνίδι.

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης

Survivor - Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης

Οι πρώτες δηλώσεις της Αντωνά και των υπόλοιπων διάσημων κατά την αναχώρησή τους

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς, παρουσίασε αποκλειστικό απόσπασμα με τις δηλώσεις των διάσημων παικτών που αναχώρησαν πρωί πρωί από την Αθήνα για τον Άγιο Δομίνικο.

Πρόκειται για την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Όλγα Πηλιάκη, την Κρίστη Καθαργιά, την Μαρία Αντωνά, τον Αλέξη Παππά, τον Σάββα Γκέντσογλου, τον Νίκο Γκάνο, τον Χρήστο Βολικάκη και τον Παύλο Παπαδόπουλο, τον οποίο είχαμε γνωρίσει μέσα από το Power of Love. «Α πολύ διάσημοι θα είναι πάλι», δήλωσε με χιούμορ ο Δημήτρης Παπανώτας. Πάμε να δούμε, αναλυτικά, όμως, τι είπαν εκείνοι στην κάμερα.

Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Δεν τον είδατε...», είπε χαρακτηριστικά με μεγάλη αμηχανία για το γεγονός πως δεν ήταν ο Χρήστος Δάντης στο αεροδρόμιο να την αποχαιρετήσει όπως συνήθιζε.

Κατερίνα Δαλάκα

«Αισθάνομαι σούπερ, η ψυχολογία είναι ανεβασμένη στα ύψη», ανέφερε εκείνη.

Κρίστη Καθαργιά

Όταν ρωτήθηκε και εκείνη πως αισθάνεται για το βήμα της αυτό, δήλωσε απλώς: «Πολύ καλά, ευχαριστώ»

Όλγα Πηλιάκη

«Όλα είναι τέλεια», απάντησε με τη σειρά της.

Χρήστος Βολικάκης

«Προσπαθώ να έχω υγεία», απάντησε κι εκείνος πολύ σύντομα.

Σάββας Γκέντσογλου

«Αισθάνομαι τέλεια, πολύ καλά, θα το ζήσω και ότι γίνει», σημείωσε έπειτα ο ίδιος.

Μαρία Αντωνά

«Ήταν μία δουλειά τελευταία που έπρεπε να παραδώσω», είπε αρχικά για τις "καυτές" φωτογραφίες που δημοσίευσε λίγες ώρες πριν αναχωρήσει και συμπλήρωσε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τον σύντροφό της ξανά στο ριάλιτι:

«Ο Άρης είναι κι αυτός καλά, ελπίζω να τον δούμε μετά, δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα. Ρώτα την Μεσσαροπούλου που είναι μέσα σε όλα. Όσες κατευθύνσεις κι αν πάρεις, εκεί είσαι μόνος σου. Ο Άρης είναι υπερπαίκτης, τα αγωνίσματα του φαίνονται εύκολα. Είναι η έμπνευσή μου. Το παιχνίδι το ξέρω καλά μέσα από εκείνον. Δεν πρόλαβα να κάνω πολύ γυμναστική γιατί έλειπα στο εξωτερικό. Εγώ πάω για την εμπειρία».

Νίκος Γκάνος

«Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι καλά, ενθουσιασμένος», ανέφερε.

Αλέξης Παππάς

Δεν επιθυμούσε να κάνει δηλώσεις και απλώς είπε: «Συγγνώμη με φωνάζουν...».

Παύλος Παπαδόπουλος

«Καλή μέρα, να είστε καλά!».