Ελένη Ράντου: Σπάνια κοινή εμφάνιση με την κόρη της στα μπουζούκια - Με μπλε σκιά και μωβ καλσόν η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Ράντου πριν από λίγο καιρό διασκέδασε στα μπουζούκια μαζί με την 26χρονη κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο με το σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε μαμά και κόρη να διασκεδάζουν στον ''Βοτανικό'' στην παρέα της Μαρίας Μπακοδήμου με τον γιο της (δείτε εδώ φωτογραφία και με τους 4).

Η έξοδος της Ελένης Ράντου με την κόρη της στα μπουζούκια

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια και η ηθοποιός αντάλλαξαν αγκαλιές και φιλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος δε θα μπορούσε να λείπει από το μαγαζί, καθώς εκεί εμφανίζεται η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή.

Ελένη Ράντου - Κόρη - Μπουζούκια

Ελένη Ράντου - Κόρη - Νικολέττα Παπακωνσταντίνου

Η σπάνια εξομολόγηση για το μεγάλωμα της κόρης της

«Η Νικολέττα τώρα είναι 26 ετών. Τη δυσκολέψαμε τη Νικολέττα πολύ. Υπήρχαν στιγμές που αντιδρούσε πολύ. Κάποια στιγμή μου είπε "δε θέλω να με πηγαίνεις εσύ στην παιδική χαρά, γιατί πέφτουν όλοι πάνω σου και χάνω το κέντρο μου. Εμένα θα με φωτογραφήσουν όταν θα έχω κάνει κάτι σημαντικό εγώ, να με φωτογραφήσουν γιατί εσείς κάνατε κάτι σημαντικό, δε θα το επιτρέψω ποτέ".

Σε κάποιες συναυλίες του Βασίλη που πηγαίναμε μαζί και μπορούσα να την παρατηρήσω, έσκαγε από περηφάνεια. Ήταν ανάμεικτα αυτά που ένιωθε. Από τη μια ένιωθε ότι κάποιος της παίρνει τους γονείς της και ότι δεν ήμασταν ολοδικοί της. Κάθε παιδί θέλει εκείνο να είναι το επίκεντρο», είχε πει πριν από λίγο καιρό η Ελένη Ράντου στην εκπομπή Μπαμπά-δες.