Survivor 2024: Η πρώτη φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά από το υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Το ξενοδοχείο διαθέτει τρεις πισίνες, έξι εστιατόρια, γυμναστήριο, σπα, υπαίθριο μπαρ, ντίσκο, κινηματογράφο, και πάνω από τετρακόσια δωμάτια.

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Τόσο οι διάσημοι όσο και οι μαχητές του Survivor 2024, πριν από λίγα 24ωρα ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ βίντεο από το αεροδρόμιο) και σύμφωνα με το story που δημοσίευσε πριν από λίγα λεπτά, το πρωί της Τετάρτης 3/1, δηλαδή, η Μαρία Αντωνά, έχουν φτάσει ήδη στο ξενοδοχείο που τους φιλοξενεί κάθε χρόνο, πριν μπουν στο παιχνίδι κι αφού αποχωρήσουν από αυτό, το «Viva Wyndham Dominicus Palace».

Η σύντροφος και μελλοντική σύζυγος, λοιπόν, του πρώην παίκτη και παραλίγο μεγάλου νικητή σε προηγούμενο κύκλο, Άρη Σοϊλέδη, δημοσίευσε την θέα που αντικρίζουν αυτή την στιγμή τα μάτια της...

Η ανάρτηση της Survivor, Μαρίας Αντωνά από τον Άγιο Δομίνικο

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά πριν μπει στο Survivor

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως το πέρασμα των ομάδων από το... παλάτι της Δομινικανής Δημοκρατίας, θα είναι πολύ σύντομο αφού πρέπει να βρεθούν στην γνώριμη για κάποιους παραλία, χωρίς φαγητό, νερό και ένα ζεστό κρεβάτι, ώστε να ξεκινήσουν γυρίσματα.

Ο «αποχωρισμός» πάντως θα είναι αρκετά δύσκολος με το εν λόγω resort που στεγάζει τρεις πισίνες, έξι εστιατόρια, γυμναστήριο, σπα, υπαίθριο μπαρ, ντίσκο, κινηματογράφο, και πάνω από τετρακόσια δωμάτια.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο των Survivors «Viva Wyndham Dominicus Palace»

Survivor all star δωμάτια

Survivor all star spoilers

Survivor all star Άγιος Δομίνικος

Survivor all star σκαι

Survivor all star ξενοδοχειο

Survivor all star

Survivor all star ριάλιτι

Survivor all star λεφτά

Το τελευταίο της βράδυ με τον Άρη Σοϊλέδη

Το τελευταίο βράδυ, που πέρασε λοιπόν μαζί το ζευγάρι ήταν αυτό της Δευτέρας 1/1. Ο ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του μαζί με την καλή τους φίλη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκαναν ένα νυχτερινό μπάνιο σε πισίνα με τους δύο πρώην παίκτες survivor να δίνουν στην Αντωνά τα τελευταία tips για το παιχνίδι.

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης

Οι δηλώσεις της πριν την αναχώρησή της

«Ήταν μία δουλειά τελευταία που έπρεπε να παραδώσω», είπε αρχικά για τις "καυτές" φωτογραφίες που δημοσίευσε λίγες ώρες πριν αναχωρήσει και συμπλήρωσε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τον σύντροφό της ξανά στο ριάλιτι:

«Ο Άρης είναι κι αυτός καλά, ελπίζω να τον δούμε μετά, δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα. Ρώτα την Μεσσαροπούλου που είναι μέσα σε όλα. Όσες κατευθύνσεις κι αν πάρεις, εκεί είσαι μόνος σου. Ο Άρης είναι υπερπαίκτης, τα αγωνίσματα του φαίνονται εύκολα. Είναι η έμπνευσή μου. Το παιχνίδι το ξέρω καλά μέσα από εκείνον. Δεν πρόλαβα να κάνω πολύ γυμναστική γιατί έλειπα στο εξωτερικό. Εγώ πάω για την εμπειρία».