Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ντρέπομαι για αυτό που βλέπω και θέλω να ζητήσω συγγνώμη» - Η δημόσια απολογία στον Γιώργο Λιάγκα

Μετά τα σχόλια περί "τζαμπουίτα"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ντρέπομαι για αυτό που βλέπω και θέλω να ζητήσω συγγνώμη» - Η δημόσια απολογία στον Γιώργο Λιάγκα

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, σχολίασε το πρωτοχρονιάτικο ταξίδι του Γιώργου Λιάγκα στο Κατάρ, όπου συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Χάρη Σιανίδη και γιόρτασε μαζί τους. Μία έκφρασή της, όμως, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και αναδημοσιεύθηκε παντού, διότι ανέφερε πως η απόδραση αυτή του παρουσιαστή ήταν τζάμπα και γι' αυτό επέλεξε κι εκείνος να βρεθεί εκεί (δείτε εδώ αναλυτικά).

Την Τετάρτη 3/1 ωστόσο, η ίδια θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια και να απολογηθεί στον οικοδεσπότη του ΑΝΤ1, διότι τρόμαξε με όλους τους τίτλους που είδε στα σάιτ και στις εφημερίδες και εξήγησε πως και εκείνη αν τα έβλεπε όλα αυτά σίγουρα θα είχε παρεξηγηθεί.

Η δημόσια απολογία της Τίνας Μεσσαροπούλου στον Γιώργο Λιάγκα

«Όλο αυτό ξεκίνησε μεταξύ σοβαρού και αστείου με ένα σχόλιο – σχολιάζοντας το πώς ο Γιώργος σχολιάζει αυτούς που πάνε στο Ντουμπάι – ωστόσο η αλήθεια για τον Γιώργο Λιάγκα είναι - και οφείλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής σε αυτό που θα πω και σωστή - ότι πλήρωσε τα πάντα σε αυτό το ταξίδι. Ήταν κάτι που το είχε αποφασίσει, πήγε να συναντήσει τον φίλο του, τον Λάκη, ο οποίος είναι πλοίαρχος στα καράβια. Πήγε στο Κατάρ, εκεί έμεινε. Τα πλήρωσε όλα και τα αεροπορικά εισιτήρια, γιατί ακούστηκε και ένα "τζαμπουίτα"», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Στο Nammos έκλεισε ένα τραπέζι με το όνομά του, την Πρωτοχρονιά. Ωστόσο, εκεί έτυχε να βρεθούν παρέα, ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, εξού και οι φωτογραφίες, ήταν και ο Χάρης Σιανίδης. Το εστιατόριο εκεί ανήκει σε Έλληνα επιχειρηματία και όπως ήταν αναμενόμενο δεν τους άφησαν να πληρώσουν και ήταν δωρεάν. Ντρέπομαι για αυτό που βλέπω και γι' αυτό τον λόγο θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λιάγκα. Όταν σχολιάζεις κάτι δεν έχεις στο μυαλό σου ότι την επόμενη μέρα θα βγει στις εφημερίδες με αυτό τον τρόπο. Ήταν ένα σχόλιο που κάναμε μεταξύ σοβαρού και αστείου... Ήταν όλο στο πλαίσιο του χιούμορ. Κι εγώ αν έβλεπα σήμερα όλα αυτά... Γιώργο μου, πραγματικά...».

Δείτε επίσης: Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έχω χάσει 10 κιλά...» - Η αποκάλυψή της για την αλλαγή στην εμφάνισή της