Ελεονώρα Μελέτη για Φαίη Σκορδά: «Για τρία χρόνια κυνηγούσα με δικηγόρους το “Πολύ μπλα μπλα”»

Τι μέλλει γενέσθαι με την παρουσιάστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη για Φαίη Σκορδά: «Για τρία χρόνια κυνηγούσα με δικηγόρους το “Πολύ μπλα μπλα”»

Βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν, και ένα απ' τα hot θέματα είναι το τηλεοπτικό μέλλον πολλών παρουσιαστών, που λήγουν τα συμβόλαιά τους φέτος το καλοκαίρι. Το πρωί της Τετάρτης 3/1 στο Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιώργος Σκρομπόλας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη Φαίη Σκορδά, με τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής να προσθέτουν τη δική τους άποψη.

Η Νανά Παλαιτσάκη συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην εποχή του ALTER και της εκπομπής «Πολύ μπλα μπλα», με την οποία η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα της στην Αθήνα. Οι δύο γυναίκες μάλιστα συνεργάστηκαν εκείνη την περίοδο, με την Νανά να σχολιάζει ότι «Δεν χρειάζεται να αποτινάζουμε αυτό που μας έχει κάνει πολύ γνωστούς». Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τόνισε ότι πιθανόν η παρουσιάστρια να μην συμφωνεί με αυτή την άποψη, και πάνω σε αυτό είχαν έναν έντονο διάλογο.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τη διαμάχη τους

Στη στιχομυθία τους παρενέβη και η Ελεονώρα Μελέτη, που σχολίασε: «Η εποχή μας νομίζω ότι δεν είναι το “Πολύ μπλα μπλα”. Παιδιά, ξεχνάτε. Μιλάμε για πολύ σκληρό gossip και για πράγματα τα οποία ήταν μηνύσιμα. Αυτή η εκπομπή έχει ξεπεραστεί. Μην μου λέτε για το “Πολύ μπλα μπλα”, είχα βάλει 17 δικηγόρους να το κυνηγάνε για τρία χρόνια. Αυτά τα πράγματα που λέγονταν τότε στην τηλεόραση, αν λέγονταν σήμερα στην εποχή του political correct θα πέσουν κορμιά, θα κλείσουν κανάλια».

Το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά

Όσον αφορά το μέλλον της παρουσιάστριας στην τηλεόραση, υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα, και είναι μάλλον απίθανο ότι θα μείνει στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Στην Φαίη Σκορδά έχουν γίνει προτάσεις για απογευματινό ή βραδινό show στο ίδιο κανάλι, καθώς το πρωινό πρόγραμμα επιστρέφει στην ενημέρωση, εκείνη πάντως εξετάζει και μία άκρως κολακευτική πρόταση από τον ΑΝΤ1, που την ανέδειξε και την στήριξε για αρκετά χρόνια. Οι σχέσεις άλλωστε της παρουσιάστριας με την ιδιοκτησία του καναλιού και τον πρόεδρο του ΑΝΤ1 Θοδωρή Κυριακού είναι άριστες. Σε περίπτωση που επιστρέψει στο κανάλι πάντως, δεν προβλέπεται να βρεθεί ξανά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Δείτε επίσης: Η μεγάλη ανατροπή: Φαίη Σκορδά «Γύρνα πίσω στον ΑΝΤ1!»