Στέλιος Ρόκκος: Σφιχταγκαλιάζονταν με δάκρυα στα μάτια - Ρίγη συγκίνησης στην κηδεία του αδερφού του την ώρα που μεταφερόταν το φέρετρο

Τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στέλιος Ρόκκος: Σφιχταγκαλιάζονταν με δάκρυα στα μάτια - Ρίγη συγκίνησης στην κηδεία του αδερφού του την ώρα που μεταφερόταν το φέρετρο

Ο Νίκος Ρόκκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών, λίγο πριν μπει το 2024, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τα τρία του παιδιά (δείτε εδώ πώς ανακοίνωσε στην κόρη της η πρώην σύζυγό του τον θάνατό του), την μητέρα του και τον αδερφό του, Στέλιο.

Σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, σε λίγη ώρα, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του στο νησί της Λήμνου όπου ζούσε και η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, βρίσκεται εκεί, παρουσιάζοντας τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία στην οποία θα λάβει χώρα η εξόδιος ακολουθία.

Τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου

Η οικογένειά του προχωρούσε αγκαλιασμένη, όσο το φέρετρό του μεταφερόταν στο εσωτερικό του ναού. Μάλιστα, παρουσιάστηκε και ένα πλάνο του Στέλιου Ρόκκου δίπλα στην σύζυγό του, Λελέ Γκόφα, με την Κατερίνα Καινούργιου αμέσως να ζητάει να κοπεί η μετάδοση, διότι θεωρεί ανάρμοστο να υπάρχουν κάμερες μπροστά στα πρόσωπα των ανθρώπων που θρηνούν.

Κηδεία Νίκου Ρόκκου φέρετρο

Κηδεία Νίκου Ρόκκου Στέλιος Γκόφα

Κηδεία Νίκου Ρόκκου αγκαλιά Ρόκκου

Κηδεία Νίκου Ρόκκου

Η σπαρακτική ανάρτηση της Λελέ Γκόφα για τον χαμό το αδερφού του συζύγου της

Στήριγμά του καλλιτέχνη στην τραγωδία αυτή που βιώνει είναι η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα, η οποία είναι επίσης επηρεασμένη ψυχολογικά.

Η ίδια, μάλιστα, προχώρησε σε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Κυριακής 31/12, κατά την οποία εξηγούσε πως ενώ όλα αυτά τα χρόνια δεν καταλάβαινε όλους όσους πόσταραν για τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων, τώρα βρέθηκε στην θέση τους...

«Αυτή τη φορά νιώθω τεράστια ανάγκη να φωνάξω πόσο σ' αγαπάμε και πόσο θα μας λείπεις για πάντα!!! Νίκο μας, τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο εδώ», έγραψε μεταξύ άλλων και αποχαιρέτησε τον αδερφό του αγαπημένου της (δείτε επίσης την ανάρτηση της κόρης του άτυχου άνδρα).

Λελέ Γκόφα μήνυμα για τον θάννατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου