Ηλίας Γκότσης: «Έχω μία πικρία από το Survivor» - Τι δηλώνει για τη σχέση του με τον Μπόγδανο και την Σαλταφερίδου

«Να 'ναι καλά, αλλά...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ηλίας Γκότσης: «Έχω μία πικρία από το Survivor» - Τι δηλώνει για τη σχέση του με τον Μπόγδανο και την Σαλταφερίδου

O Ηλίας Γκότσης κάθισε στον καναπέ του Γιώργου Κρικοριάν για την στήλη «Ψυχολογίες» στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για όλα: Για την σχέση του με πρώην παίκτες του Survivor, για την περσινή συμμετοχή του στο All Star, και για τη σύντροφό του. Ο γυμναστής και πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια.

«Ήμουν το παιδί που δεν μου άρεσαν καθόλου οι κανόνες, ήμουν πολύ ζωηρός. Στο σχολείο ήμουν πολύ ντροπαλός, αν μου άρεσε μία κοπέλα ήταν το χειρότερό μου να την προσεγγίσω. Την πρώτη φορά που πήγα να φιλήσω ένα κορίτσι, είχα κάνει πρόβες όλο το βράδυ και τελικά όταν το αποφάσισα, γιατί καθόμουν μία ολόκληρη ώρα στο μπαλκόνι σε ένα πάρτυ που ήμασταν, και αυτή γύρισε μάγουλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως συνέχισε ο Ηλίας Γκότσης: «Έρωτας είναι αυτό που σε βγάζει έξω από την τροχιά σου, όταν χάνεις τη λογική. Σίγουρα είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, αλλά επειδή είμαι του προγράμματος, φοβάμαι να εκτροχιαστώ τόσο πολύ. Έχω κλάψει σε χωρισμό και γενικά ρίχνω τα μούτρα μου, δεν έχω κολλήματα. Τώρα, με τα μέσα και τα έξω, είμαι σε σχέση 4-5 χρόνια».

Ο Ηλίας Γκότσης εφ' όλης της ύλης για το Survivor

Η κουβέντα πήγε στο reality επιβίωσης που τον ανέδειξε στο ευρύ κοινό, καθώς και στις σχέσεις του με πρώην συμπαίκτες του, για τους οποίους ακούστηκαν πολλά. Ο Γιώργος Κρικοριάν του έδειξε τις αντίστοιχες φωτογραφίες, με τον Ηλία Γκότση να λέει για τον καθένα κάτι ξεχωριστό.

  • Για τον Ηλία Μπόγδανο: «Με τον Ηλία κάναμε πολύ παρέα μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και αν είχε άδοξο τέλος, δεν είμαι αυτός που θα βγω και θα πω κακή κουβέντα. Το κρατάω μέσα μου, και εκεί μένει».
  • Για τον Τριαντάφυλλο: «Είναι θετικό το πρόσημο, γιατί είναι ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει την άποψή του, μπορεί σε κάποιον να αρέσει και σε κάποιον να μην αρέσει, έχει χιούμορ».
  • Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Όταν έβλεπα το Survivor 1 ο Κωνσταντίνος Βασάλος μου άρεσε σαν τύπος. Αργότερα τον γνώρισα, στο παιχνίδι είδα κάτι άλλο. Δεν είναι ούτε θετικό, ούτε αρνητικό το πρόσημο, απλά ήταν διαφορετικό αυτό που είχα στο μυαλό μου».
  • Για την Εύη Σαλταφερίδου: «Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να είναι καλά, αλλά όσο μεγαλώνω γίνομαι απόλυτος και θέλω όποιος είναι δίπλα μου να είναι 100% σίγουρος για όλα».

Δείτε επίσης: Ηλίας Γκότσης: Βροχή τα unfollow - Αυτούς τους παίκτες του Survivor All Star έσβησε από το instagram!

Ο Ηλίας Γκότσης κατέληξε για την περσινή αποβολή του από το Survivor: «Σίγουρα υπάρχει πικρία. Δεν πίστευα ότι θα φτάσω στον τελικό, δεν με ενδιέφερε αυτό, όμως είχα άλλα στο μυαλό μου και απογοητεύτηκα από τον τρόπο που έφυγα. Είναι άλλο να σε βγάζει ο κόσμος, και άλλο χωρίς να έχεις καταλάβει καν τον λόγο που βρίσκεσαι εκτός παιχνιδιού. Πέρσι είχα βάλει απαγορευτικό, δεν το ξανάδα ποτέ. Όταν έχεις βιώσει ένα πρόγραμμα είναι σαν να βλέπεις ένα θέατρο γιατί ξέρεις την πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες. Είναι σαν να ξέρεις το τέλος».