Κατερίνα Ζαρίφη - Το ιδιαίτερο αντίο στον Βασίλη Καρρά: «Είμαστε για πάντα καψούρηδες»

«Δεν θα λείψει ποτέ»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη - Το ιδιαίτερο αντίο στον Βασίλη Καρρά: «Είμαστε για πάντα καψούρηδες»

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο υποδέχτηκε το 2024 στον αέρα η Κατερίνα Ζαρίφη, και θέλησε να σχολιάσει έναν από τους πιο πολυσυζητημένους θανάτους της χρονιάς που πέρασε. Ο λόγος φυσικά για τον Βασίλη Καρρά, με τον οποίο η παρουσιάστρια δήλωσε «καψούρα» για τις εκατοντάδες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει, ενώ συμπλήρωσε ότι θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του κοινού που τον αγάπησε.

Η πρώτη εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» της χρονιάς, ξεκίνησε με τον αείμνηστο τραγουδιστή στο background, και την παρουσιάστρια να λέεi στην κάμερα. «Το '23 έφυγε και ήθελε να μας πάρει κάτι ακόμα. Μας πήρε μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές, έναν εξαίρετο άνθρωπο, τον Βασίλη Καρρά. Τον Βασίλη που εμείς είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε πολύ καλύτερα, με παράσημο τη λαϊκότητά του, την αυθεντικότητά του, τη φωνάρα του μα πάνω από όλα την ψυχή του. Άφησε το στίγμα του και πιστεύουμε ότι δεν θα λείψει ποτέ. Εμείς θέλαμε να τον αποχαιρετίσουμε γιατί ήταν ένας άνθρωπος που μας έχει συμβουλεύσει, μας έχει συντροφεύσει και νομίζω ότι έδωσε αξία στον όρο “καψούρα”. Είμαστε για πάντα καψούρηδες με τον Βασίλη Καρρά, δεν θα λείψει ποτέ. Βασίλη καλό πέρασμα», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στην έναρξη.

Η «καψούρα» της Κατερίνας Ζαρίφη έχει ονοματεπώνυμο

Μπορεί να μην αναφέρεται συχνά στην προσωπική της ζωή, γι' αυτό και έμεινε άναυδη όταν στην πρόσφατη επίσκεψή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδειξαν το πρόσωπο του συντρόφου της, ωστόσο είναι γνωστό πως είναι ερωτευμένη και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το πει δημόσια. Ποιος είναι ο άνθρωπος που κέρδισε την καρδιά της; Ο Παναγιώτης Σιαφάκας είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σεφ σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία. Παράλληλα είναι μέλος της ομάδας Nomade et Sauvage, που δημιουργεί νομαδικά γεύματα, μαγειρεύοντας στη φύση. Μέχρι πρόσφατα έμενε μόνιμα και δίδασκε στα Γιάννενα, όπου γεννήθηκε ο έρωτάς του με την Κατερίνα Ζαρίφη. Από τον περασμένο Νοέμβριο έχει αναλάβει την κουζίνα του Artisanal στην Κηφισιά.