Χριστίνα Λαμπίρη: Η απάντηση στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Η τεκνοθεσία είναι μία άλλη ιστορία»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χριστίνα Λαμπίρη: Η απάντηση στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα ορκίστηκε πριν από λίγες μέρες η Χριστίνα Λαμπίρη, που με αυτή την αφορμή έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απουσία, στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών και στο νέο ρόλο που ανέλαβε πρόσφατα.

Η Χριστίνα Λαμπίρη χαριτολογώντας ζήτησε... συγγνώμη στην Κατερίνα Καινούργιου που βγήκε άβαφη, ωστόσο ήταν απασχολημένη με το μαγαζί που έχει στο Πικέρμι με τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο, που κι εκείνος με τη σειρά του είχε διατελέσει χρόνια δήμαρχος στην περιοχή. «Να ευχηθώ καλή χρονιά, υγεία, αγάπη και ηρεμία», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις της για να σημειώσει στη συνέχεια: «Δεν ήταν στους στόχους μου να ασχοληθώ με τα κοινά, αλλά προέκυψε πολύ γλυκά και ομαλά».

Δείτε επίσης: «Παιδιά, θυμάμαι τότε στον Alpha...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για όσα συνέβαιναν με τη Λαμπίρη πίσω από τις κάμερες

«Αν με ρωτάς ως Χριστίνα Λαμπίρη, θα χαιρόμουν πολύ...»

Η κουβέντα αμέσως μετά πήγε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια με την Χριστίνα Λαμπίρη να λέει: «Προφανώς και είμαι υπέρ. Η τεκνοθεσία είναι όμως μία άλλη ιστορία, δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα, εγώ θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δυο κολλητούς φίλους ή δυο κολλητές φίλες που να μοιράζονται τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, να έκαναν την οικογένεια τους και τα παιδιά τους. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει, για μένα, είναι η αγάπη και ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου».

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην καριέρα της, που έχει αλλάξει ρότα τα τελευταία πέντε χρόνια. «Η τηλεόραση έχει μπει σε παύση από το 2018 που έχω σταματήσει. Επομένως τώρα τι να κοιτάξω το πριν, το δίπλα, το μετά, το αύριο; Τώρα είμαστε εδώ, ταγμένοι στον δήμο Ραφήνας και πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας για μια πολύ καλή συνέχεια στον δήμο αυτόν» κατέληξε η Χριστίνα Λαμπίρη για τον νέο ρόλο της.